![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Çok güzeldi paylaşmak istedim....
çok güzel bir bonsai...hele içinde begonvil varsa....birde kırmızı ise... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Sn. Ahmeter hocamın çok kıymetli hediyesi katmerli begonvilim. 20 senelik begonvil sevdama ilaç oldu. Hocam tekrar çok teşekkür ederim. Her sabah kalktığımda önce kıymetlim begonvilin başında buluyorum kendimi. Sizden aldığım ilk hali, ![]() Eve geldikten 2 veya 3 hafta sonra yapraklarını dökmeye başlayınca çok üzülmüştüm. O sıralar geceleri tekrar don yapmaya başlayıncada hemen içeri aldım. Korkumdan halen kış bahçesine çıkarmadım. Şimdiki hali, ![]() Bu hali beni çok sevindirdi. Tıpkı bebek gibi gelişimini görmek çok hoş bir duygu. Sıra çiçeklerini görmek olacak. Hocam begonvilimin gelişimi sizce nasıl ve ne zaman çiçeklenir? Düzenleyen Sevgi : 28-03-2013 saat 21:14 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Gündüzleri dışarı geçe içeri alın ne zaman geçe sıcaklığı 15 altına düşmüyor o zaman güneşli bir yerde bütün yazı geçirebilir |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhabalar Sn. Ahmeter hocam, begonvilim güzelce yapraklandı ama henüz başka gelişme yok. Birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba. Önerileriniz ne olabilir? Saksısını değiştirmedim. Değiştirmem gerekiyor mu? Gübre takviyesi yapmam gerekiyor mu? Bahçede rüzgar alıyor diye balkona aldım. Balkon öğle saatlerinden akşam 6 ya kadar güneşli, aşırı güneşin bir zararı olabilir mi? ( Balkona dün aldım). Cevap için şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgi
Uzun zamandır buraya uğramıyordum Geç oldu kusura bakma Muhakkak çiçeklenecek bol güneşin faydası var toprağının kurumasını bekleyin sonra su verin Selamlar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Su şişesine
Bir sene sonra çiçek açtı |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2016
|
*** sayın ahmeter bende begonvilleri çok severim bahçemde yetiştirmek istiyorum nereden satın almamı tavsiye edersiniz ayrıca ve en onemlisi rizede begonvil yetiştirme şansın nedir acaba |
|
|
|
![]() |
|
|