![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Bir ay kadar önce Marmaris'ten gelen begonvili genişçe bir saksıya ektim. Ekerken kendi toprağında solucanlar görmüştüm, sulayınca yüzeye çıkanları ayıklayıp attım ama kalanlar oldu sanırım. Şimdi de yaprakların bazılarında kuruma bazılarındada sarı sarı kurumuş görünümlü lekeler ve delikler oluşmaya başladı. Camekanlı ve öğleden sonra güneş alan balkonda yaşıyor. Acaba yerindemi bi sorun var **** yanlış bişeylermi yaptık. Kurtarmak için ne yapabilirim? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Bu arada http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3548 de Sn.Mine Pakkaner yasemin çeliklerinin ne zaman alınması gerekltiği ile ilgili bir soruya " Mart ayı " şeklinde bir cevap yazmış..İlginizi çekeceğini sanırım... Düzenleyen Gurtunca : 10-11-2008 saat 10:10 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Birde böyle var ![]() Üstteki çeşit spektabilis(yaprağı daha geniş ve koyudur) alttaki çeşit glabra daha satışa gelmedi... bu yüzden glabranın formu tam yerinde değil... en son resim ise pramit glabra ![]() Düzenleyen Michiganensis : 11-02-2009 saat 15:48 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
|
ürün sorgulması
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Benim alaca yapraklı begonvilim yeni açmaya başladı. Geçen yıldan tecrübem var. Daha geç açıyor. Rengi tam olarak çingene pembesi. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|