![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2009
|
sayın VOLARE uşaklar elime geçti horon teptirip büyümeye bırakacağım. Herzamanki süper karışım torf ,toprak, demirtozu ,mangal kömürü karışımana ekilip 5 yıllık keçi gübresine doymuş su ile sulandılar. çoooooooooooook teşekkür ederim. saygılarımı sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
paylaşmadan duramam hocam gül kudurtma yöntemini buldum şimdi patato çıldırtmayı bulacağım. Gül kudurtma yöntemi: toprak perlit karışımına ,demir tozu ,mangal kömürü,kudret narı yaprakları suda çürütülmüş katkı,sonuç kuduran sarmaşık gülü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Hocam güzeller yükselmeye başladılar. ufo üretimine geçmelerini bekliyorum. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Emin misin sn. lastmohikan , araya farklı tohum girmiş sanki ,karışıklık olmaması için sadece onları gönderdim ama ,yaprak benzemiyor. Kudret narı değildir umarım bu ? Hata payını ortadan kaldırmak için yapraklarıyla göndermiştim ama ![]() patatescik yapragın sapının gövdeye bağlandığı noktadaydı . Bu bitkide kotiledon oluşmaz , ilk yapraktan itibaren tapraklar gerçek şeklinde olur . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
çok iyi hatırlıyorum hocam patatescikleri görmüştüm bitişikti birtanesi. ben saksıya başka bişe koymadım ama uzaylı şakası gibi olur vallaha. akşam bidaha bakarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-12-2009
|
Sevgili Volare bu sene, uzaylı patates,e bende talibim sarmaşık sevenlerdenim bu başlıgı geç fark ettim.sıraya girersem sevinirim.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Benim Yumruköklüler çeşitlerim arttı . Uzaylı patateslere iki kardeş geldi , Dioscorea elephantipes ve Dioscorea discolor . Dioscorea elephantipes 'lerim iki adet birer yaprak seviyesinde . Dioscorea discolor üç patates henüz toprağa ekeli 10 gün oldu . Sarmaşık sukulent olmaları ayrı bir güzellik . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun , kış mevsiminde tüm patateslerde olduğu gibi bunlar da uykuya çekilir . Benim bitkilerm de şu anda uykuda . Bu arda kuruyan bitkinin kökleri yumru halinde elimde , vermikulitte bekletiyorum . Şubat sonu ekeceğim . Bir görüşme ayarlarsak siz de ekip birlikte gelişimini takip edebiliriz . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Konu dışı olacak belki ama bu kuduran gülün bir fotoğrafı var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Acemifüsun , çok sevindim ölmediğine , hem yavrulamış ![]() Kendi patatesimi düşününce olabilir , 5mm ' lik patates 6 adet 5 cm uzunluğunda patatesler , 3 adet de yamuk yumuk 3x4 cm yumrular verdi . Verimli , işgalci olabileceğine inandım . Düzenleyen Jezebel : 19-02-2010 saat 11:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Eğer aynı bitki ise bir ormanda rastladım.. Emin olmak için kökünü eşeledim, patatesi de gördüm.. ![]() Üzerlerinde hiç çiçek yoktu, ama minik oluşumlar vardı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yumruköklülere , yani Caudiciformis cinsine takmış durumdayım şu aralar . 4 aydır bir başka yumruyu bekliyorum çıksın diye Dioscorea Discolor , taa Alamanyalardan getirttim ![]() ![]() Kendi ormanımızda varsa yumru köklü değil mi ama ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
tarcin patates |
|
|