![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan başaran şu ana kadar kimse yok. SevimK arkadaşımız da öyle. Şu an elinde canlı bitki bulunduran birkaç arkadaş var, isimlerini bildiğiniz sebeplerden dolayı açıklamak istemem ![]() Ancak çapraz tozlaşma ve meyve elde etmek için iki farklı bitki gerekli- biri Akebia quinata, diğeri de Akebia trifoliata. Şu an arkadaşlarımızın çabaları bu yönde-elinde bir çeşidi bulunduranlar ikincisini de temin etmeye çalışıyorlar. ![]() İkisi bu konuda yol alıyor, biri sanırım 23 nisan gibi 3 çeşide sahip olacak. Bu da bu bitkinin kesin olarak Türkiyede de meyve vermesini garantilemiş oluyor. Yani öyle umuyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop, siz bir ilk'i başardınız, hem herkesin yerde gökte aradığı bitkiye sahipsiniz hem de çeliği su içinde köklendirdiniz ![]() Sizden feyz alarak ben de 3 çelik birden suya koydum. Sıkça sularını değiştirmek koşuluyla 1 haftadır bekletiyorum. Kap da renkli cam olunca merakımı yeniyorum 1 ay geçmeden bakmıyacağım. Düzenleyen Jezebel : 15-08-2012 saat 16:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-05-2011
|
ah lir, bitkiyi bulabilsek çeliğini alıcaz ama nerdee |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-05-2011
|
Teşekkür ederim jezebel |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Hem maddi kayıp hem emek hem de sonuçta başarısızlık olunca üzüntü. Yeterince üzüntü yaşıyoruz zaten bir çok nedenle. Olup olacağı bir balkonum var. Sığdırabildiğim kadarını alırım. İnşallah siz yetiştirmekte başarılı olursunuz.![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|