![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Sn Volare benei denemelerim de malesef mart ayından beri olumsuz oldu, katlama dahil denemediğim yöntem kalmadı. Nasıl bir tohumsa içi ufacık bir nemde eriyip gidiyor. Siz en iyisi Sofya'ya çelik göndertme cevabı olumlu olursa bana da 2 adet ayırtınız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi cevap geldi , 2 ve 3 litrelik saksılardaymış ama , önemli olan toprak üstü hacim daha büyük olduğundan hasarlanırmış. 2 günden fazla da susuzluğa dayanamıyormuş . Ben 20 saksı demiştim ama hasarsız gelmesi için dduruma göre beşli gruplar halinde istemek daha makul . Takıntı oldu bu çiçek bana . Şeytan diyor ki atla git , al , gel . Olmazsa beş bitki alırız çelikleri paylaşırız . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fidanlıktan yeni mail aldım . Beş adet bitkiyi hemen Sofiyadaki oğlumun adresine teslim etmeye hazır olduklarını yazmışlar . Öğrenim yılı 1 ekimde başlıyor , biraz kargoyu bekletmelerini söyledim . Ödemeli gönderiyorlarmış . Bu arada İngiliz fidanlıklarına baktım , 6.80 paunda bir yerde buldum . Nakliye tercihini girince fiyat 36.80 paunda yükseldi . Bu fiyata alamam tabi . Mecburen bulgarların cevabını bekliyeceğim . Ve geri kalan 4 bitkiyi kime nasıl vereceğimi de bilmiyorum . |
|
|
|
![]() |
|
|