![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bugün beni hem çok şaşırtan hem de çok sevindiren görüntüler ![]() 3 tane çikolata oldu. Demek ki iki türün aynı yerde olması gerekmiyormuş ![]() ![]() 10 gün önce 5-6 cm olan çelik yan sürgünlerim yaklaşık yarım metre olmuş. ![]() ![]() Başardık Jezebelim Emeklerin boşa gitmedi. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Bu 3 çikolata eminim onlarca taze tohum içeriyor. Bakalım nasıl bir gelişme gösterecekler. Koku , tad gibi özellikleri sizlerle paylaşacağım... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili arkadaşım uzun zamandır aldığım en güzel haber. Muvaffak olduk, emeklerimize değdi ![]() Çok mutlu oldum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel sevgili arkadaşım ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Lütfen tat konusunda yorumlarınızı bekliyoruz.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ellerine emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Fotoğrafları görünce hayran oldum çikolata sarmaşığına... Yetiştirenlerin ellerine sağlık, meşakkatli bir işe benziyor ama değer yani... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
bunun fidesini satan varsa alırım . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Tadı hurma gibi, dış kabuk yumuşamaya başlamış. Onunda tadına baktım, o olmamış hurmaya benziyor, yani buruk ![]() Her meyvede sanırım 30-40 tohum var. Tohumlar sabah sefası tohumlarına benziyor. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2012
|
Başlığı okudum, tohumdan kimse başaramamış. Sevgili jineop başarırsa bir ilk olacak. Bu görüntüyü bizimle paylaştığı için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
evet yetiştirip satan varsa elinde alabilirim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Ah ah ellerine sağlık arkadaşım olmayınca böyle ah çekiyorum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Bir meyvede yaklaşık 90 tane çekirdek ve 1 çay kaşığı aşırı tatlı hurma tadında öz var. Gerçekten lezettli. Çekirdeklere zarar vermemek için rahat yiyemedim ![]() Tohumların görüntüleri çok kolay çimlenirim diyor. Tohum takas etkinliği ve etkinliğe katılmayan meraklılılarını inşallah göndereceğim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
4 tanesi cocopeate deneme amaçlı ekildi. Gerçi daldırma yöntemiyle çok kolay kökleniyor. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Sevgili selis 2 tanesi yaklaşık 1 haftadır çimlendi. 1. ayında kök yaptı. Sonra bir türlü toprak yüzeyinde kendini gösteremedi. Nihayet geçen hafta bir tanesi kendini gösterdi. Kök görüntülerini çekmiştim. Daha sonra aktaracağım. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Demek ki çok taze tohum.. |
|
|