![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En kolayı Macro markete gidip satılan meyveyi alıp hem tadına bakıp hem sonra çıkan tohumu ekmek. Beğenmediğiniz bir şeyi yıllarca yetiştirmek için çaba vermezsiniz böylelikle. Ama bu link size ticari olarak değerini gösterecek https://www.portakalbahcem.com/tr/carkifelek-5li-paket Pahalı bir meyve. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
![]() Arkadaşlar merhaba, ben geçen sene careula cinsinden diktim cam balkona. 2-3 metre uzadı farklı kollardan, kış boyunca da yavaş yavaş sürgün verdi. Bu sıralarda her tarafından yeni sürgünler veriyor. Her sürgünü yeni ipe sardırıyorum ama artık balkonda yer kalmayacak yakında ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Ne diyeyim, toprakta olunca budamıyorum, bıraktım tırmansın, Bence bırakın balkondan aşağı sarksın, ip germek çözüm değil, güneş görmezse çiçek zor, kapalı balkona arı girmez ki meyve tutsun. Beniimki iş yerinde, komşu dut ağacını sardı tırmanıyor kontrolsüzce. Kontrolü sulama yapıyor, su olmayınca çok yayılamıyor. Sulasak bunun 5 katı olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Jezebel;1586484]Ne diyeyim, toprakta olunca budamıyorum, bıraktım tırmansın, Bence bırakın balkondan aşağı sarksın, ip germek çözüm değil, güneş görmezse çiçek zor, kapalı balkona arı girmez ki meyve tutsun. Beniimki iş yerinde, komşu dut ağacını sardı tırmanıyor kontrolsüzce. Kontrolü sulama yapıyor, su olmayınca çok yayılamıyor. Sulasak bunun 5 katı olurdu.[/QUO Balkonu şimdilerde açıyorum sayın jezebel, güneş öğleden sonra alıyor sadece kısıtlı ama. Balkon demirlerine sardırayım o zaman kışa doğru budarım dışarda kalan sürgünleri artık. teşekkürler ilginize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün işe gidince resim çektim. Ne demek istediğimi görün istedim. ![]() ![]() ![]() ![]() Son resimde kırmızı ok meyveyi işaret ediyor. Şimdi ben bunu kırpsam, budasam bu boyuta gelir miydi ? Budamayın , güneş ve gübre ve su verin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|