![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
papatyam, Elfogi ![]() Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Cuma günü tohumları eşeledim. Çimlenecek gibi olan var mı diye. kürdan ile usul usul 2 tanesini açtım. Tohumun biri ektiğim günkü gibi duruyordu. Diğeri ise yanından şişkin ve yarıktı. Yarıktan da beyazımsılık görünüyordu. Hemen kapattım üzerlerini. Bu sabah bir baktım ki !!minnacık 2 yaprak çıkartmış. İ N A N A M A D I M .... Sizlerin tohumlarıa kesinlikle çimlenecek inanın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Benim hiç umudum kalmadı bu gece rüyamda eşim tohumları alıp yerine karpuz çekirdeği koymuştu, anlayacağınız sellukayla yatıp sellukayla kalkıyoruz![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bende gece rüyamda zeytinyağlı selluka bezelyesi yiyordum. Sonrada dövünüyordum, beklesem çimlenirler miydi acaba diye. Süs bezelyesi ile selluka bilinç altında birbirine karışmış anlaşılan. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Todor, bende karpuz çekirdeklerini görünce çok dövündüm bu dövünmeler hayıra alamettin inşaallah rüyaların tersi çıkarmış ya![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Benim tohumlar da şişti tombul tombul lar, havalar iyi gidiyor bir kaç güne kadar ben de inşallah inanamam ![]() Bu arada senin adına sevindim ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|