![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Merhaba herkese, Çiçeklerinize bayıldım. Çok sık takip edemesem de arada girip bakıyorum. Size bir şey danışmak istiyorum. Sellukam epey büyüdü. Artık 35 L lik bir saksıya almak istiyorum, fakat ben evde yetiştiriyorum. Balkonum da yok, yeni saksı içine sellukanın sarılabileceği merdiven tarzı bir şey istiyorum. Acaba nerede bulabilirim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz, çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
Normalde bu zamanlar yapraklarını döküp uykuya dalması lazım. Baharda tekrar büyümeye başladığında benim önerim şöyle, evinizde yetişeceği için tavana 20-30 cm mesafe kalacak şekilde 3 adet çubuku saksına eşit mesafede yerleştirin ve çubuklara dönerek sarılması için yönlendirin. Herboy çubuk veya kargı koçtaş'ta bulunuyor. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2018
|
Gübre
Merhabalar, Malatya da yaşıyorum ve internetten aldığım tohumlardan Sellüka yı yetiştirdim sizler sorum şu gübreleme yapmam gerekli mi ? Hangi gübreyi vermeliyim? Kışın içeri alırken nelere dikkat etmeliyim? Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2018
|
selluka
Fotoğrafdakile çiçek tomurcuğumudur acaba? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Selluka fasulye vermiyor
Selluka’miz yerini, topragini ve gunesi sevdi; bol da kokulu cicekler veriyor. Ancak, cicekler fasulyeye donmuyor. Tozlanmayi yapay olarak desteklemek icin bir yol varmidir? Celik deniyorum, ama henuz koklenme ile sonuclanan celik yok. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Tam da bu başlık altında geçmiş mesajlara bakmalısınız hem tozlastırma hem de çelik üretimi görüceksiniz. Saygılar. |
|
|
|
![]() |
|
|