![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Tohumlarımı aldım,memet beye teşekkürler.Şu anda suda sabırsızlıkla bekliyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
agaclar.net
|
Sellukalar çok hızlı. Çimlenme bir hafta bile sürmüyor. Bu arada size bir müjdem var. Sarı selluka tohumu buldum. Sayı az, 10 kadar. Bugün tohumları ektim. Üretim süreci selametle sonuçlanırsa seneye Memet'in işi daha çok. İki renk selluka dağıtacak demektir. ![]() Bu arada sarı sellukayı koklasan mora dönüp bakmazsın asıl sarı kokuyor, morunki de koku mu dediler. Ben sarıyı sadece katalogta gördüm. Bizim yerli İzmir sellukası mor. Sayın Praecox kışın sarı selluka ekti, onlar ne durumda acaba? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ya Rabb, hayırlı ömür ver de seneye sarı sellukaları da görelim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kaybettik...
|
Mine hanım, benim getirtiklerim sarı değildi sanıyorum morumsu mavi beyaz kenarlı bir renkde salyangoz gibi çiçekleri vardı kataloğunda. iki tanesi bayağı uzadılar ancak sanırım ben çok erken diktim hali ile evdeki ışık onlara yetmiyor balkona çıkartınca güçlenecekler ümid ediyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sarı selluka mı?Resmini görmüştüm. Mine Hanım O zaman bol kokulu sarı sellukalar bol hasat versin.Onlara iyi bakacağınızdan şüphemiz yok.Çok güzel Başka bir renk daha... )) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Ben havaların ısınmasını bekliyecem.Bizim buralar daha soğuk. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kaybettik...
|
tohumlarınızın değerini bilin... 3 adet tohum 8$ gerçi bu satıcı bana biraz kazıkcı gibi geldi ama... http://www.marketworks.com/StoreFron...49&i=150650296 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Mine Hanım seneye bol bol sarı sellukalarınız olur inşallah. Sarısını görmemiştim. Memet Bey in sayesinde sellukam var ancak aç gözlülük yapıp seneye dağıtım olursa benide sıraya alırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
bir yasemin birde ful
Giriş Tarihi: 26-06-2006
|
Tamamdır, abilerim ablalarım ![]() Bursa'ya teslimat gerçekleşti.... Suyun içinde bekleşiyorlar.... Hadi bakalım..... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
bir yasemin birde ful
Giriş Tarihi: 26-06-2006
|
Papatyam ve memet beye teşekkürü unutmadım sadece heyecanımı hemen paylaşmak iştedim.... Herkese kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Mine hanım tebrikler;Sarı sellukayı tohum satışı yapan yabancı sitelerde gördüm,sipariş vermek istedim,stoklarında kalmamıştı.Sizin bulmanıza çok sevindim.Sizde demek ,bizde demek. Bu arada elimde büyülteçle kontroldayım,selluka tohumlarından bir tanesi 24.cü saatte patlamak üzere gibi duruyor,çok heyecanlıyımmm........ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Sevgili Papatyam tohumlarım dükkana gelmiş. Bana da haberi geldi Yarın ekerim inşallah. Sana ve Mehmet e çok teşekkür ediyorum.Arkadaşlar hepiniz Sellukalarınızı güle güle büyütün. Çiçeklerini görün, tohumlar alın inşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
çok teşekkürler Sn Papatyam ve Sn Mehmet'e. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Tohum çimlenirken ilk çıkan yapraklar farklıdır. Bunlara kotiledon denir. Graminae türlerinde tohumdan ilk çıkan yapraklar tek (monokotil) adet, diğerlerinde 2 (dikotil) adettir. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Papatyam ve Mehmet teşekkürler, çabalarınız takdire değer tohumlar dün akşam üzeri elime geçti çimllenmeyi göstereceğim inşallah en kısa zaman da. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2006
|
Tohum kaldıysa bende rica edebilirmiyim arkadaşlar? |
|