![]() |
|
![]() |
#1202 |
Ağaç Dostu
|
Hayır Habibe,yazlığa gidene kadar onlarda idare etmeye çalışacağım.Orada daha büyük saksıya veya yere alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Alıntı:
Ben uzun süredir internete giremiyorum. memet'in bu mesajını görünce de üzerime alındım açıkçası. Girdiğim zamanlarda kaçırdığım yerleri mutlaka okuyorum. Sellukalarımı hala ekemedim. Çünkü bu ara işim gereği her hafta başka bir şehirdeyim ve ev arkadaşım da sorumluluk almaya uygun bir kişiliğe sahip değil. Su kaplumbağama günde 2 kere yem vermeyi bile unutuyor. O yüzden sellukalarımı ekip ona teslim etmek istemedim. İnşallah evime dönünce ben de sellukalarımı ekeceğim. Emin olun sizlerin tohumlarını görünce çok heyecanlanıyorum. Fakat zaten sayısı az olan selluka tohumlarımı sorumsuz ellere teslim etmek istemedim. Bu nedenle ortadan kaybolanlar kategorisine girmek istemiyorum. Sellukalarımı ekememiş olsam da buralardayım, takip ediyorum. En kısa zamanda ekeceğim. İşim gereği malesef bu ara sürekli seyahat etmek zorunda kalıyorum. Ama emin olun ben de çok sabırsızlanıyorum. Tohumları çimlenen arkadaşları tebrik ediyorum. Şimdi benim tek korkum tohumlarımı ektikten sonra çimlendiklerini göremeden yine seyahate çıkmak zorunda kalmak. Bu durumda sellukalarımı emin ellere teslim etmem gerekecek. Hepinize kolay gelsin. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bence sabretmek için değer.Büyüpte hele bir de çiçek açarsa ozaman uçarım herhalde... ![]() Resmi bile insana yetiyor.Kokusunu alır gibi oldum bile.Teşekkürler Memet .. Ekranımda bile Masaüstü olarak selluka resmi var.Bakıp bakıp hayal ediyorum... Biraz hayalperestim galiba... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2006
|
Benimkiler olduğu gibi duruyor. Hiçbir gelışme yok şimdilik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Ağaç Dostu
|
Belkelemeye devam.Bir tanesi bile çimlense yeter. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Ağaç Dostu
|
memet çok sevindim hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi de. Benimkilerden bir tanesi başını çıkartmış topraktan. Nasıl sevindim bilemezsin diyeceğim ama öyle değil tabi ki. Bu duyguyu çok iyi bildiğininizi biliyorum. Tekrar tekrar çook ama çok teşekkür ederim size. Başına bi hal getirmeden gelin gibi salındığını da görürmüyüm selluka kızımın aceba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Ağaç Dostu
|
Ne olacak bizim halimiz.Beklemekle geçecek ömrümüz. Bir offfffffffffffff çeksem selluka filiz verir mi? Belki sesimi duyup başını kaldırır Usulca Ben burdayım dermi? Artık desin Ama.. Bekliyorum.Bekliyorum.Yine bekliyecem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
***Haklısın Todor. En iyisi bu dimi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Ağaç Dostu
|
papatyam, Elfogi ![]() Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Cuma günü tohumları eşeledim. Çimlenecek gibi olan var mı diye. kürdan ile usul usul 2 tanesini açtım. Tohumun biri ektiğim günkü gibi duruyordu. Diğeri ise yanından şişkin ve yarıktı. Yarıktan da beyazımsılık görünüyordu. Hemen kapattım üzerlerini. Bu sabah bir baktım ki !!minnacık 2 yaprak çıkartmış. İ N A N A M A D I M .... Sizlerin tohumlarıa kesinlikle çimlenecek inanın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Benim hiç umudum kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Ağaç Dostu
|
Benim tohumlar da şişti tombul tombul lar, havalar iyi gidiyor bir kaç güne kadar ben de inşallah inanamam ![]() Bu arada senin adına sevindim ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Ağaç Dostu
|
Ben de kontrol ettim, koyduğum gibi duruyorlar mutfağım çok güneş alıyor acaba direk güneşe mi koysam? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() memet in selluka serüveni oldukça meşakkatli bir yolculuk olmuş.. "Bir kaç gün sabredemedin habibe, bak memete sabır küpü gibi.Utan kendinden" dedim . Dilerim bu yıl emeline ulaşırsın. Tabi ki bizlerde ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bende gece rüyamda zeytinyağlı selluka bezelyesi yiyordum. Sonrada dövünüyordum, beklesem çimlenirler miydi acaba diye. Süs bezelyesi ile selluka bilinç altında birbirine karışmış anlaşılan. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Ağaç Dostu
|
Todor, bende karpuz çekirdeklerini görünce çok dövündüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |