![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Yok sa kayıp mı? Amanın sellukaları bulamazsak ne olacak.? Gitti bizim sellukalar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
şimdilik telaşa gerek yok. Ben öğleden sonra verdim paketi. Burası merkeze uzak, görevli de oldukça telşalıydı. Ertesi güne sarkmıştır. Ne yapar eder, sana bir kaç tohum yaratırım ayrıca. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ohhh beee Memet Bey Teşekkürler ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Saat 16:30 A P S geldiii ![]() ![]() ![]() Memet çok teşekkür ederim ellerine sağlık hepsinide ayrı ayrı zarflamışsın bir çoğu dökülmüş onları ayarlıyorum zarflarda 10 ar tane tohum var galiba, fesleğen gibi olanlar kum gülümü? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Memet, kum gülü tohumlarını kumda mı çimlendirmem gerekiyor? Kum zambağı - söküm- bitkisini kendi sahil kumunda yetiştiriyorum(anlayacağınız Çanakkale'den buraya valizin içinde kum taşımıştım) Bunda da öyle olması gerekiyor mu? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Şükran hanım daha önce saksıda yetiştirdiğimde öyle yapmıştım. Yarı yarıya toprakla karıştırdım. Deniz kumu ve toprak, sularken de suyu tuzlu olan tulumbanın suyunu kullandım. Susuzluğa tahammülsüz, hemen pörsüyor, fakat çok dirençli. Büyüdükçe çalı gibi olacak biçimi. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Hepimizin gözü aydın arkadaşlar!!!Sellukalarımızı sağlıcakla büyütmek dileğiyle... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynen size katılıyorum.Memet Bey sayesinde herkes sellukalara kavuştu. Ona sonsuz teşekkürler.Ve ****** Papatyama da oda hayırlısıyla bizlere ulaştıracak.Herkese bol kokulu sellukalı günler..... ) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Gözlerim yollarda, sellukalar gelince .Besteye başladım ben ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
oLEYYYYYY |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Nayır Olamazzz. Offfffffffffffffff. Olmaz böyle şey çıldıracağım. Sellukaya nezaman kavuşacağım.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
|
Benim tohumlarım geldiiiiiiiiiii!!!! Çok mutluyum! memet ve papatyam çok teşekkürler!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Ekme işlemine başladınız mı? Sera gibi yaparsanız daha çabuk çimlendiğini göreceksiniz. Benimki inanılmaz şekilde hızlı büyüdü.Fotoğrafını öğlen koyacağım. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
papatyam, Ben de şaşırdım. Çok çabuk geldi. En uzak ben miyim onu da bilmiyorum gerçi ama, Ankara'ya ulaştı sellukalar. Tekrar teşekkürler. Henüz ekemedim. Hala işyerindeyim çünkü Önümüzdeki hafta da iş seyahatine çıkacağım. 1Nisan'a kadar evde yokum. O yüzden dönünce ekmeye karar verdim. Sellukalarımı evde yapayalnız bırakmak istemiyorum. Ankara'dan haberler şimdilik bu kadar. Söz İstanbul'da ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Karabük ten haberler... Sellukalar şu an elimde .Çok mutluyum.Bazı arkadaşlar biraz uğraştılar.Ama yinede artık güç bende... Sellukalar benim.Sayın Memet ve Papatyam 'a teşekkür ederim.Saygılar Selamlar... ))))![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|