![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Teşekkür ederim ![]() O halde her sene budamaya gerek yok mu acaba? Bahardan önce de budasak bir sorun olmaz herhalde, emin olamıyor insan, nasılsa sardunya dayanıklıdır diye düşünsem de. Bir süre daha bekleyeyim ben gene de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
Sayın Cymbelina Mart ayında rahatlıkla budama yapabilirsiniz Sayın bahçıvanın budama şekli sert bir budama olmuş kuvvetli sürgünler ve çiçek verir onun daha yumuşak şekli biraz daha yukardanda budayabilirsiniz insan eli gitmiyo kıyamıyor budamaya ama daha sonra makas elinde kesecek yer arıyor.Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın Seyfi0505 ![]() Aynen katılıyorum, ben de kıyamıyorum kesmeye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, az önce sardunyayla ilgili başka bir sayfayı inceliyordum. Orada bir arkadaşımız, bir dalı budamış. Budama yaptığı dalın o üst kısmına da mum damlatmış, o kısmı kapatsın diye sanırım. Bunu ilk kez gördüm. Budanan kısımdan hava almasın, hastalık kapmasın diye böyle bir uygulama şart mıdır? Mutlaka yapmalı mıyız?? Yapmasak da olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
Alıntı:
ben hiç öyle birşey yapmadım ama denemek açısındanda yapabilirsiniz. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|