Sayın maki01, çok sağolun

Hazır sizi yakalamışken bırakmam artık

Birşey daha: Şimdi burada 6. nolu mesajdaki resimde çok net güzel görünüyor budama yapılıp kesilmiş kısım. Bizim sardunyalarda da bir ya da iki yerde, çok daha önceden budanmış yerlerde görüntü bu şekilde değil. O resimde mesela o iç kısım da gözüküyor ya. Bizimkinde öyle değil, böyle oyuk gibi duruyor içi ve kuru. Ama çok eskiden budandı orası, ne zamandı hatırlamıyorum. Öyle resimdekinin aksine, orasının oyuk gibi olması bir sorun mudur? Ya da sorun yaratır mı?
Öyle dursa birşey olmaz değil mi?
Bir de önceki mesajımda sorduğumu tekrarlasam. Budama her sene şart mıdır? Yoksa her sene yapılmasa da olur mu? Sorularımın hepsi bu arada
normal sardunya içindir ve türü bodur da değil sanırım. Budamada yapıldıgında toprağın üstünde kaç santimlik kısım kalmalıdır??
Şimdi mesajlara tekrar göz attım Sevgili Dağçiçeği arkadaşım ve Seyfi0505 bey aslında değinmişler sanıyorum. Ancak gene de ekstradan katkısı olan olursa seve seve dinlerim
Şimdiden teşekkür ediyorum
