![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Bu fıstıklarımı geçen gün çelik olarak direk toprağa diktim . Sevgili Güler ablacığımdan aldığım tavsiyeler doğrultusunda. Şimdi heyecanla tutmalarını bekliyorum. Ben feci şekilde çiçekkolik oldum . Yollarda her gördüğüm çiçekten çelik almamak için kendimi zor tutuyorum , içim gidiyor .... Ha bu arada saksılardan iki tanesine bahçe toprağı doldurdum ben , kumlu toprak olduğundan köklenmesi daha rahat olur diye düşündüm . Diğer saksıda ise hazır çiçek toprağı var. Umarım doğru yapmışımdır . Bu konuyu sormayı unutmuştum sana Güler ablacığım. Sevgiler .. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Bahçeye diktiğim sardunyalarda kımıldanma var. Büyüyorlar çok ağır olsa da. Bir tanesini çocuklar kırmış. Tek bir daldı çok üzüldüm. Kökü zedelenmemişse yeniden filizlenir diye umuyorum .Balkondaki sardunyaların fazla fidelerini, çelikleri dağıtmıştım o nedenle en ufak gelişmelerini takip ediyorum elimde birer tane kaldı çünkü hepsinden Tohum biriktirdim biraz bahçede sardunya köşesi oluşturmak için. Bir yerden başlamalı değil mi![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|