![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2012
|
Bu çelikleri 14 eylülde dikmiştim. Birinci resimdeki sakız sardunya çeliği köklenmiş mi diye bakarken köküne zarar verdim Tekrar yerine diktim. Sizce bu çelik yeni sürgün veya yaprak verir mi?İkincisinin durumu daha iyi. Onun kökünü de kontrol ettim. Köklenmiş ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çelik çok uzun arkadaşım toprak üstünde 2 göz kalması yeterlidir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-07-2019
|
sardunya
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum.umarım doğru yere yazıyorumdur.şimdiden kusura bakmayın.aranızda sardunya çeliği gönderebilecek arkadaşlar varmı acaba. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-06-2021
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı:
Evet hiç merak etmeyin sardunya kolay köklenir. Varsa perlit veya torf içinde yoksa da doğrudan saksı toprağında aşırı sulamamak ama susuz da bırakmamak şartıyla çok büyük ihtimalle kısa zamanda yaşamaya devam edecektir. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-06-2021
|
İnşallah ya henüz yapraklarında sararma pörsüme falan yok diriler köklendi mi çok merak ediyorum ama köklenmeyi yavaşlatırım falan diye çıkarıp bakmak istemiyorum |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı:
Sabırlı olmak lazım. Çıkacak yeni yaprakları bekleyin, o zamana kadar bol güneş ve yeteri kadar su almalarına dikkat edin. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
![]() |
|
|