agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Sardunya (Pelargonium)
(https)

Beğeni Düzeni9067Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-04-2007, 18:16   #1
Ağaçsever

bambi's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2007
sayın mine hanım, ben sitenizin yeni üyesiyim istanbul büyükçekmecede oturuyorum. bu sene istanbulda şiddetli kış olmamasına rağmen balkonum çok rüzgar aldiğindan büyük mücadelelerim sonucu sardunyalarımın bir kısmının naylonla örterek içeri alarak yaşatabildim.fakat üzerlerinde hiç yaprak yok. daha kısa sürede hayata döndürmem için bana yardımcı olur musunuz lütfen.hafta sonu büyükçekmecede orkide çiçekçiliğe gittim oradaki sardunyaları görünce benimkiler için çok üzülüyorum . özel vitamin gübre almam gerekirse ismini de verin ne olur.yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

bambi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2007, 20:40   #2
Ağaçsever

flora's Avatar

Giriş Tarihi: 16-09-2005
Galeri: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bambi Mesajı Göster
sayın mine hanım, ben sitenizin yeni üyesiyim istanbul büyükçekmecede oturuyorum. bu sene istanbulda şiddetli kış olmamasına rağmen balkonum çok rüzgar aldiğindan büyük mücadelelerim sonucu sardunyalarımın bir kısmının naylonla örterek içeri alarak yaşatabildim.fakat üzerlerinde hiç yaprak yok. daha kısa sürede hayata döndürmem için bana yardımcı olur musunuz lütfen.hafta sonu büyükçekmecede orkide çiçekçiliğe gittim oradaki sardunyaları görünce benimkiler için çok üzülüyorum . özel vitamin gübre almam gerekirse ismini de verin ne olur.yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
vilmorin marka özel sardunya gübreleri var.0ldukça etkili oluyor.Bence denemelisin.

flora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2007, 11:00   #3
Ağaçsever

bambi's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2007
çok teşekkürler flora ve limon.ben birde compo diye sardunya gübresi okumuştım onun hakkında bilginiz var mı ?

bambi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2007, 18:57   #4
Ağaçsever

flora's Avatar

Giriş Tarihi: 16-09-2005
Galeri: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bambi Mesajı Göster
çok teşekkürler flora ve limon.ben birde compo diye sardunya gübresi okumuştım onun hakkında bilginiz var mı ?
sevgili bambi
farklı markalarda sardunyalar için hazırlanmış özel besinler var.Hatta bauhausta özel sardunya toprağına bile rastlamıştım.

flora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-04-2007, 16:56   #5
Ağaç Dostu

FIRUZAN's Avatar

Giriş Tarihi: 19-03-2007
Bambi Merhaba ;
Componun Ozel Sardunyalar Icin Olan Sivi Gubresi Var Cok Guzel Bende Bu Sene Aldim Ve Kullaniyorum Su An Sardunyalarimda Birsuru Cicek Tomurcugu Var Bence Butun Markalardan Guzel Bu Yaz Sardunyalarim Ayni O Dergilerdeki Gibi Bol Cicekli Olucak Fiyati Digerlerinden Daha Pahali Ve Her Yerde Satilmiyor Ancak Cok Guzel Bir Urun Kesinlikle Almalisiniz

FIRUZAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025