![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Bir de mesajınızda noktalama işareti olmadığı için anlaşılması zor biraz, tek nefeste 1 cümle kurmuş gibi, aceleden olabiliyor bazen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() Kışın sardunyalarıma nasıl bakım yapabilirim? Ankara'da çiçekleri balkondan evin içine aldım. Fakat hiç güneş görmüyor. Ev giriş katı olduğu için pencereler de panjurla kapalı. Ne yapmamı önerirsiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sarduny...nium/29309.htm Diğer sorunuza gelince, az da olsa güneş alan bir yere koyabilirseniz iyi olur. Hatta Ankara şartlarını (ve kışın havanın genelde kapalı olduğunu) düşünürsek azdan biraz daha fazla olabilir - Eskişehir'de de hemen hemen aynı koşullar olduğu için ve kişisel gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunu. Balkondan içeri aldığımızda ve az güneş görmesi durumunda zaten yaprakların bir kısmını döküyor, yaprak rengi açık renge dönüyor ve yaprakların boyutu da daha küçük oluyor. Örneğin pencereden uzakta olmayan bir sehpaya koyduğumuzda ışık alıyor olmasına rağmen bunlar yaşanabiliyor - dolayısıyla ben direkt güneş alan pencereye koyuyorum kışın. Ankara - Eskişehir farketmez, bu bölgede kışın balkonda bırakmak doğru değil şahsi kanaatimce. Evin güneş almaması ve kapalı panjur gibi şartlardan ötürü güneş ihtiyaçlarını nasıl sağlarsınız bilemiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
|
|