![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2019
|
![]() Böyle çok yersiz yurtsuzlar da.. aslında istanbul da havalar çok soğumuyor ki donar mı ki Tırtıl yakaladım bir de iki tane saksılarda Moralim bozuldu Nerden bulaştım yahu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2020
|
Ben formda yeniyim, fakat iki yıldır takipteyim. Buradan edindiğim bilgiler sayesinde harika çiçekler yetiştiriyorum ve çok mutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-04-2019
|
Merhabalar, istanbul'da yasiyorum. Subat ayindayiz ama birkac gundur gunes parlayip duruyor. O yuzden sardunyalarimi kapali balkondan acik terasa aldim. Iyi mi ettim kotu mu ettim. Bugun cevreme baktim. Sardunyalar hep disarda duruyor. Bahcelere ekili olanlar da gordum. Hava durumu da Subat icin cok soguk gorunmuyor. Tekrar iceri almali miyim sizce? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-04-2019
|
Cicekleri oradan oraya tasimak bazen cok yorucu oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
![]() Mini mini birler çok çalışkan çıktı.Boylarınada bakmadan ardarda çiçek açıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Baktıkça bakasım geliyor. Çok seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
sardunyalarım..
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2019
|
![]() ![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2021
|
İyi günler bir sorum olacak bende 5 adet sardunya var 4 ünde hiç bir sıkıntı yok fakat 1 inde yaprakta yenik oldu 2 gündür hatta çiçek acacak tomurcuklardada yenik oldu dün olan tomurcuklar bugün gitmiş ne yapabilirim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2021
|
Fotograf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
çılgın sardunyam kaçak kat çıkmış..
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2014
|
Siz hiç tohumdan sardunya yetiştirdiniz mi ? Sizin için sardunya üreticilerinden özel tohumlar temin ettim. Renk ve çiçek boyutu olarak oldukça güzeller. Sınırlı sayıdaki tohumları almak isterseniz... . https://www.bahcetohum.com/tohum/cic...mlari/sardunya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2019
|
![]() ![]() Bunlar da benimkiler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2021
|
Sardunya çiçeklerini çok severim elinde çelik olup da bana sardunya vermek isteyen olur mu? maşallah çok güzel renkleri varmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-10-2020
|
![]() Sardunya çiçeklerine asi yapabilirmiyiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2022
|
Çok faydalı bilgiler olmuş. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-04-2022
|
Sardunyaları çok severim. Göz gezdirdim fotoğraflarda ki renk renk sardunyalara bir kez daha hayran kaldım. Tüm yetiştiren arkadaşları tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Bende sardunya sever olarak mesajları okudum. İlk sayfadaki derleme bilgilermi pekistirmemde yararlı oldu Tesekkurederim. Sıra çeşit çogaltmakta |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Hepsi harikalar, elinize sağlık. Sardunya satışı veya takası için ayrı bir başlık var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-05-2023
|
Ebruli ve kokulu - Scented Pelargonium (Geranium) Fragrans Variegatum. ![]() Hayran olduğum kokulu sardunyalar. Şimdi bu balkonumda 4 çeşit var. Biri açtı, mikroskobik bir çiçek ve kendi de mikroskobik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-08-2006
|
Benim baktığım sardunya - gerçekte rengi daha da koyu, koyu mor gibi... Tüm yaz hep boyle çiçek dolu. Son çiçekleri artık pembeye bakıyor. Ve başka bir sevdiğim yeri - yüksek olmuyor, boyle çom gibi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
sardunya resimleri
Familya Geraniaceae,Botanik Adı Pelargonium zonale alın size resimler http://www.kulturberichte.de/topfpfl...e_hybriden.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
güzellerimden bir daha açtı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bambi ve sebo_17 Eskiden ben de hiç sardunya yetiştiremezdim. Ama ufak bir iki ipucuyla artık çok rahatlıkla yetiştirebiliyorum. Sardunya güneşi çok seviyor. Evinizde güneşi en bol alacak yere koymanızı tavsiye ederim. Sardunyayı dalından çoğaltmak ve de budamak için en uygun mevsim şubat sonları. Yeni çıkan sürgünler var diye budamamazlık etmeyin çünkü aksi halde yaz boyunca yaprağa daha çok gidiyor ve az çiçek açıyor. Tabiiki her çiçekte olduğu gibi toprağın kalitesi çok önemli. Çiçek açan bitkiler için olan besin çubuklarından da saksının büyüklüğüne göre toprağa sapladınızmı boolll çiçekli sardunyalarınız için herşey tamamdır diye düşünüyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2007
|
Çok sevdiğim bir sardunya cinsi 'CANAN' çiçekseverlerle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bu da çok sevdiğim yapraklarının kokusu insana huzur veren 'ITIR' . Ve diğer sardunyalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Alıco Resimlerdeki küçük sakız sardunyalarını geçenlerde Bostanlı pazarından almıştım.Oldukları gibi yeni saksılara geçirdim.Ama benim aldıklarımda bahsettiğiniz pamuklardan yoktu.Bence o pamukları çıkarıp yeniden ekin.Sararan yapraklarını da kesin. Sardunyalar çok dayanıklı bitkiler,suyu ve güneşi çok seviyorlar.Toprağını kuru bırakmayın.Umarım düzelirler. Çıçeklerin budama zamanı gelince çeliklerden size veririm.Haberleşiriz. Bir de bu ayın 8 inde Karşıyaka vağur iskelesi yanında ÇİÇEK FUARI olacak.Tavsiye ederim,çok ucuz ve çok güzel.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|