![]() |
|
![]() |
#1983 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da gözünün içine baktığım, fakat istediğim gibi güzel bir gelişim gösteremeyen Appleblossom fidelerim. Bir tanesi dipten ve yandan yeni sürgünler vermeye başladı, bakalım açtıklarını görebilecek miyiz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok güzeller sevgili acemifüsun bu mevsimde coşmuşlar. Benim sardunyalarımdan biri de hala çiçeğini gösteriyor. Yaz aylarında bu kadar çiçek açmamıştı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ben bu sardunyayı beğendim
Başka ne diyebilirim Serada keyfi yerinde yaz aylarını bekliyor Bol bol yavru veriyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Kırmızı sardunya
Birazdaha büyümesini bekliyorum şubat ayının ilk günlerinde yeni sürgünlerden çelik yapaçağım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter gözüm gönlüm açıldı. O ne güzel bir renktir öyle. Maşallah. Bunlar da benim kuzularım. Yaz sonu 3 ayrı saksıya ayırıp içeri almıştım. İşyerimde tülsüz bol güneş altındalar, 1 ay içinde tomurcuklanmaya koyuldular. Hatta işyerime getirirken kırılan iki dalı da olduğu gibi toprağa sokmuştum. Onlar da tutmuş görünüyor. Kış vakti çiçek görmeyi özlüyoruz hepimiz. ![]() Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 19:18 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
sardunyayı bununla sevdim
Geçen yaz Praktiker'den aldığım sardunyam.Kışın içeri aldığımda (güneş ışığından uzak) yapraklarını dökmüştü ama şimdi toparlandı,ama çok narin dokunmaya gelmiyor.Yanından geçsen çiçeği dökülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
Bugün şakır şakır yağmur yağarken ben bir sitenin bahçesinden sardunya aşırmaktaydım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
tabi suya koydum hemen yarında ekcem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Ben petek üzerinde köklendiriyorum nem ve sıcak iyi geliyor. Gecen hafta aşırı soguklardan etkilenmediler cok şükür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Herkese merhaba benim de 3-4 adet saksı sardunyam var.Şuan upuzun dal ve ucunda yaprakları var .Acaba bahara bol çiçeklenmeleri için neler yapabilirm? Şimdiden yapabileceğim önerileriniz var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Ağaç Dostu
|
İlginiz için teşekkür ediyorum. Genelde bu tür mesajlar yazmam , üzüldüğüm bir ana denk geldiği için yazıverip, sizleri de çok gerekli olmayan bir mesajla meşgul ettim. Kusura bakmayın ve unutun lütfen , ben unuttum ![]() Sevgili TürkanSultan, Sardunyalarını balkonunda izlemek beni de çok mutlu ediyor. Umarım baharda çiçeklerini ;yine balkonunda ; hep birlikte izleriz ![]() Sevgili SDurul, Üzüntüm sakagun'un fotoğrafıyla geçti bile ![]() Az önce fotoğraflarını çektiğim kış güllerim... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Merhaba arkadaşar.
Balkonuma yaptığım mini serada kışı geçiren sardunyalarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Bu sardunyamı?Kayınvalidem ebegümeci olduğunu söylüyor ama sardunya ya benziyor. ![]() Düzenleyen demircool : 19-02-2012 saat 17:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Sardunya olmasına çok sevindim gerçekten..Saksısını kaktüs saksısına dikmiştim kökleri çalışsın diye değiştireyimmi?Daha büyük bir saksıya alayımmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Yaz aylarında bile bu kadar açmadı sardunyam. Bütün kışı çiçekli geçirdi, kar yağmur demeden. Kapalı balkonda keyfi yerindeydi. ![]() Sevgili türkansultan dönüşünüz muhteşem olmuş, beklediğimiz gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Tekirdağ'da yaşıyorum sıcaklık 7-8 derece sardunyalarımı balkonuma koysam donarlarmı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar saksıda başka, bahçede başka güzeller. Kanaatkar ve de bir o kadar bonkör sardunya her balkonda, her bahçede demirbaş çiçeğimizdir. Çok güzel bir sardunya arşivi oluşmuş bu bölümde gerçekten. Görsel ziyafet. Gerçekten çok ilham verici ![]() Bahçemde sardunyalara bu sene çok daha fazla yer ayırmaya karar verdim. Dayanıklı olduğunu tecrübe ile sabitlemiş olduğum Pelargonium citronellum ve Pelargonium regal tercih edeceğim. Benim bahçede ilk yetiştirdiğim regaller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşım bu günlerde topraktan 5 / 6 cm üstünü kesersen iyi olur ama kestiğin yer 45 derece yan olsun ki kesilen yerde su damlacıkları kalarak çürümesine sebebiyet vermesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
ben bundan istiyorum ama bi türlü bulamadım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |