![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
2 degişik renk daha acmış cok hoşuma gidiyor sakız sardunyalar aralardan göz kırpıyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Çok güzel bir renk sevgili yağ-mur. Güle güle büyütün. Sevgili umut yolcusu, sevgili ar_da güle güle büyütün sizde sardunyalarınızı, bol çiçeklerle ![]() Kırmızı sardunyamın çiçeği kocaman bir top gibi oldu. Öylesine güzel göründüki gözüme paylaşayım dedim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
yağ-mur cok güzel maşalah . bende uzun zamandır aradıgım kırmızı beyaz gül gibi acan katmerli sakızımı dün aldım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Sayın kazanlık'ın bahsettiği geçmiş yıllarda sayın Jezebel'in paylaştığı sanırım. http://agaclar.net/forum/showpost.ph...postcount=3189 Mehmet |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-08-2011
|
Merhaba , Bende sizlerle güzel bir sardunya resmi paylaşmak istedim.Buyrun.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyaya kırmızı yakışıyor . güle güle büyütün . Sayın murvettuncer ben evde celikleme yatıklarımda dahi başarılı olamadım . ya soluyor ya celimsiz ve dikine büyüyor formsuz bir şey oluyor |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ben bu sardunyayı beğendim
Başka ne diyebilirim Serada keyfi yerinde yaz aylarını bekliyor Bol bol yavru veriyor |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Kırmızı sardunya
Birazdaha büyümesini bekliyorum şubat ayının ilk günlerinde yeni sürgünlerden çelik yapaçağım |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar saksıda başka, bahçede başka güzeller. Kanaatkar ve de bir o kadar bonkör sardunya her balkonda, her bahçede demirbaş çiçeğimizdir. Çok güzel bir sardunya arşivi oluşmuş bu bölümde gerçekten. Görsel ziyafet. Gerçekten çok ilham verici ![]() Bahçemde sardunyalara bu sene çok daha fazla yer ayırmaya karar verdim. Dayanıklı olduğunu tecrübe ile sabitlemiş olduğum Pelargonium citronellum ve Pelargonium regal tercih edeceğim. Benim bahçede ilk yetiştirdiğim regaller. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
...
herkese merhaba, yeni uyeyim, dolayısıyla bir hatam olursa affedin lutfen. bir sorum olacak: sardunyayı iyi kötu saksıda yetistirebiliyoruz, acaba topraga bahceye de dikebilir miyiz? ozel bir sey gerekir mi? toprak sartları vb hakkinda gerekli bilgileri alabilir miyim? dalından koparıp baska saksılara gecirdigim bir suru sardunya oldu, atmaya da kıyamıyorum. bahcem yok ama apartmanın onunde bahce diyemesek de az bir parca toprak var, oraya gecirmeyi dusunuyorum. onerileriniz olursa simdiden tesekkur ederim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksıda sardunya yetiştirmek daha maharet isteyen bir durum bana göre. Ben toprakta yetiştirdiğimden, elimi fazla sürmüyorum kış ayları boyunca. İki yıl önce çelik alarak köklendirdiğim sardunyalarım. Başlarda şekilsizdiler, ama şimdi bir forma girdiler neyse ki. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
sakız |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
bunlarda benim sardunyalarım |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Merhaba...
Sardunya sayfalarını gezerken sızın bu guzel cıcegınıze rastladım... Gercı resım cekılelı epey olmus ama acaba cıcegı nereden aldınız sorabılırmıyım.. Bende İzmir de oturuyorum... ulaşabileceğim bir yerdeyse almak isterim... İyi gunler dilerim.... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
diğerleri |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Alıntı:
Dünkü paylaşımlarımın devamı... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Kırmızı Sardunya coştu. ![]() ![]() Pembe Sardunyam ![]() Somon Renkli ilk açarken Somon renkli açıldıkça pembeye yakın oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
sakız sardunya
Uzun zamandır buraya gelmemiştim Resimler hazır koyuyorum İkramda varsa her akşam burdayım |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sözümü tutdum |
|