![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sardunyalar açmaya devam ediyor. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Çıtırlarım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
Alıntı:
Benimkiler keyifli, sürekli açıyorlar. Geranium pratensenin tohumlarını topladım. Yarısını erken toplayarak kaybettim. Dibten sürgünler veriyor. Uç dallarını budadım, çelikledin. Tohum isteyen 2-3 kişiye yollıyabilirim |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim. Çoğu hediye ya da çiçekçilerdeki kırılan dallardan. Bunları sevgili Lalezan İçel' den yollamıştı. Tekrar teşekkürler lalezan. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() SDurul güle güle büyütün bunu aldığımda durumu pek iyi değildi temizleyip biraz koyun gübresi ekledim daha iyi şimdi,acemifüsunda da çok güzel renkleri var Düzenleyen yağ-mur : 07-07-2011 saat 01:40 Neden: eksik yazı |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Kuzey'de esintili bir balkonda saat 17'den sonra güneş alıyor. Adana güneşi bu, ne yapacağı belli olmaz. Gölgeye alsam mı ?[/QUOTE] Sevgili maki01 daha benim sardunya da küçük, henüz tomurcuk beklemiyorum Senin çelik köklenip, saksısına geçti mi? Öyleyse de bir süre güneşe pek çıkarma istersen Seninkine de çok sevindim, sağlıklıkla büyüsünler![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sardunya konusunda ve diğer bitkilerle ilgili, yılmak, vaz geçmek yok Geçen yıl pek çok arkadaşımız gibi ben de aldığım sardunyaların çoğunu aşırı sıcaklardan, yanlış sulamadan kaybettim. Bu yaz çoğumuzun daha tecrübeli ve başarılı olacağını düşünüyorum, ilk başlarken böyle kayıplar olabiliyor. Bizler ''yenilen pehlivan güreşe doymaz'' özetinde olduğu gibi sardunyalardan vazgeçmedik Keşke sardunyalarınız hastalandığı zaman detaylı fotoğraflarını koysaydınız, belki yardımcı olabilirdik Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sardunyalar sıcagı sevsede gölgede daha mutlu gelişiyor benim sardunyalar cok bol cicek veriyor . Marketten aldıgım ölmek üzere turuncumda 4 5 tomurcuk yapmış sanırım yerini sevdi.Beyaz katmerli aradım dün ucuk pembe sakız bulunca kacırmadım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili lir. Balkon boşalsın diye tüm sardunyalarımı bahçeye aktarmıştım. Sonra ala ala, balkon eskisinden kalabalık oldu. Çelik alarak diktiğim beyaz sardunya açtı bile. Sadece bir çiçeği var. ![]() Bu da başka bir pembe sakız. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili katmer, yanlız değilsiniz, ben de uzun zaman hoya ve sardunya başlıkarına uğramıordum bile ![]() Ne oldu bilmiyorum, bu aralar başka herşeyi boşverdim. Gül sardunyanız çok güzel. Boyle bir Pratense var, sevgili lir, bunun tohumu yokmudur? Geranium pratense Summer Skies ![]() . |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kaybettik
|
Jezebel öbür sardunyaları ararken bu eklediğinin beyaz ve morunu görmüştüm katmerli çiçekli alsak diye sayıkladım ama sırada diğerleri vardı tabi ![]() http://www.thompson-morgan.com/flowe...-skies/p2912TM http://www.thompson-morgan.com/flowe...laura/p88121TM http://www.thompson-morgan.com/flowe...ouble/p84206TM |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2021
|
fevkalade |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Alıntı:
Üç **** dört tanesini atmadım belki yeşerir diye 40 saksının hepsini topraklarıyla beraber attım çünkü kurtaracak gibi değillerdi kökleri yanmıştı.Yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın Fırızan . Bu sıcak havalarda gübre kullanımı pek mantıklı gelmiyor zaten sardunyalar yogun bir ciceklenme gecirdi dinleniyor yeni sürgün veriyorlar koyu bordo sakızınız cok güzel .seralarda bile öyle cafcaflı sardunya bulunmuyor tek tük cicegiyle satışta şimdi sardunya almak cok mantıklı bence oldukca uygunlar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|