agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni20Beğeniler
  • 3 Gönderen ahmetmesut
  • 1 Gönderen TCM
  • 2 Gönderen malina
  • 1 Gönderen elifaydin
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen TCM
  • 1 Gönderen g.c.
  • 2 Gönderen Kiraz
  • 2 Gönderen Portakal Rengi
  • 2 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen ahmetmesut
  • 1 Gönderen yusufziya

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-05-2020, 02:29   #21
sbt
Yeni Üye
 
sbt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-03-2019
Şehir: istanbul
Mesajlar: 28
Merhabalar bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum kronik hastalığım sebiyle demir düşüklüğü yaşıyorum. Demir balık ile ilgili yazıları okudum fakat 4 ayrı konusunda uzman doktora sorduğum da tıp literatüründe böyle bir bilgi olmadığını bu alınan demirin vücut tarafından kullanılıyor mi yoksa birikime sebep oluyor belli olmadığını özellikle kronik hasta olduğum için kullanmamamı söylediler bu demir balıkla ilgili yapılanlar resmi bir araştırma mi İngilizce bilmediğim için tam bilmiyorum konu ile bilgisi olan veya Türkçe kaynak öneren olursa çok teşekkür ederim.

sbt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
demir eksikliği, döküm tava, et mühürleme, ham demir döküm


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025