agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)

Beğeni Düzeni20Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-05-2020, 02:29   #1
sbt
Yeni Üye

sbt's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2019
Merhabalar bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum kronik hastalığım sebiyle demir düşüklüğü yaşıyorum. Demir balık ile ilgili yazıları okudum fakat 4 ayrı konusunda uzman doktora sorduğum da tıp literatüründe böyle bir bilgi olmadığını bu alınan demirin vücut tarafından kullanılıyor mi yoksa birikime sebep oluyor belli olmadığını özellikle kronik hasta olduğum için kullanmamamı söylediler bu demir balıkla ilgili yapılanlar resmi bir araştırma mi İngilizce bilmediğim için tam bilmiyorum konu ile bilgisi olan veya Türkçe kaynak öneren olursa çok teşekkür ederim.

sbt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-05-2020, 13:19   #2
Moderatör

Giriş Tarihi: 08-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sbt Mesajı Göster
Merhabalar bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum kronik hastalığım sebiyle demir düşüklüğü yaşıyorum. Demir balık ile ilgili yazıları okudum fakat 4 ayrı konusunda uzman doktora sorduğum da tıp literatüründe böyle bir bilgi olmadığını bu alınan demirin vücut tarafından kullanılıyor mi yoksa birikime sebep oluyor belli olmadığını özellikle kronik hasta olduğum için kullanmamamı söylediler bu demir balıkla ilgili yapılanlar resmi bir araştırma mi İngilizce bilmediğim için tam bilmiyorum konu ile bilgisi olan veya Türkçe kaynak öneren olursa çok teşekkür ederim.
Bu konuda instagramda çok değerli bilgiler paylaşan bir bağlantıyı kopyalayacağım. Demir eksikliği konusunda uzun bir seri paylaşım yaptı, aşağıdaki linkte bunlardan ilkini bulabilirsiniz. İnstagramda @eyedealme adlı hesap.

https://www.instagram.com/p/B40aZLcD...d=ub6yswxesd1n

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
demir eksikliği, döküm tava, et mühürleme, ham demir döküm

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025