agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 11 Gönderen nothing
  • 3 Gönderen elve
  • 15 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen nothing

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-06-2014, 22:23   #6
Ağaç Dostu
 
nothing's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2014
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 264
Benim taktiği denesen

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
En güzelini bulduk; soyduk, kilitli poşete doldurup derin dondurucu kısmına attık.
Şimdi halâ geçen seneden kalanlar var.
Buzlu buzlu çıkartıyorum. 4-5 tane koyuyorum havana, üzerine biraz da tuz 3-4 dakika içinde buzu çözülüyor ve kolayca dövülüyor. Koy yoğurdun içine.
İstersen yemeğe at bir iki tane buzlu buzlu, hemen çözülüyor.
Güler ablacım, dediğim gibi yaparsan buzlu buzlu çıkarttığın taneleri havanda ezmeye gerek yok. zaten buz kalıbında ezilmiş şekilde hazır çıkarıyorum, nereye koyacaksam hazır halde yani az da olsa denemeni isterim.

gilan ve uzman16 beğendi.
nothing Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025