agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen çisem

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-07-2012, 16:00   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: Istanbul & Kocaeli
Mesajlar: 446
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çisem Mesajı Göster
Yemek için kesilmiş kazın tüyleri (yolunması) temizlenmesinden mi,
yoksa;
yastık ya da yorgan içine doldurulmuş kaz tüylerinin (yıkanması) temizlenmesinden mi söz ediyorsunuz?
Haklısınız daha açıkça sorabilirdim.Yemek için kesilmiş kazın tüylerinden nasıl kurtulabiliriz.Biliyorsunuz, kaz çok bol tüye sahip,tavuk gibi değil.Yemek gayesiyle kestiğimiz kazı; tencereye koymak için tüylerinden çok zor arındırıyoruz.
İlginize teşekkürler.

yolac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025