agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-02-2009, 07:30   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 18-02-2009
Şehir: kocaeli
Mesajlar: 53
Benim bildiğim kadarı ile sitrik asit de mevcut ama fosforik asit de ekleniyor. Sebebinin de tat alma duyusunu köreltip bu cılk glikoz yığınını rahat yutmamızı sağlamak olduğunu duymuştum. (Kolanın içindeki glikoz miktarını isteyen araştırsın)

Kola pas çözmekte gerçekten inanılmaz etkili.

onuruygun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025