agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni63Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-07-2012, 13:13   #24
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Sevgili hberbul, önceki yıllar kayısıları robottan geçirerek şişelere dolduruyorduk. Bu yıl erikleri ve kayısıları çekirdeklerini ayıklayarak, az miktar su ile düdüklü tencerede 5-10 dk. pişirdim. Düdüklüde değil de normal tencerede pişirilirde geçirmesi zor oluyor. Salça geçirir gibi kevgirden geçirerek, şişelere doldurdum. İsteyen şeker ilave edebilir, ben koymadım. Kaynatılışı aynı domateste olduğu gibi.

Meyveleri dalında bekletmeyin, gerçekten tazesi gibi lezzetli ve sağlıklı, hemen yapın. Çocuklar çok seviyor.

Vişne ve şeftaliden de yapılabilir.

mrduran ve hberbul beğendi.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025