agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-12-2020, 09:41   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-12-2020
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 10
Merhaba, ben de yararlı olacak birkaç bilgi paylaşmak istedim:

Hamur mayaladınız ve vaktiniz çok az ise, fırını hemen 40 derecede ısıtın ve kapatın. Hamurunuzu bir süre fırın içinde bekleterek mayalanmasını hızlandırabilirsiniz.

Pasta keserken pasta parçalarının bıçağınıza yapışmasını önlemek için pasta kesimine başlamadan önce bıçağınızı ıslatmanız onu kolaylıkla kesmenizi sağlayacaktır.

Mantarlarınızı pişirirken tencerenin kapağını açık bırakırsanız mantarların kararmasını ve çok su vermesini önleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgileri de bu link'te bulabilirsiniz:
https://www.tarifinisevdim.com/detay...-yararli-bilgi

TCM beğendi.
TarifiniSevdim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025