agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni68Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-02-2011, 17:57   #14
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Yeni evliyken görev nedeniyle köyde oturuyorduk. Zaten yemek pişirmeyi de pek bilmiyordum. Köyde olduğumuz için her aklımıza geldiğinde alışveriş yapma imkanı yoktu.

Bir gün ne pişireyim diye düşünürken, aklıma haluje yapmak geldi. Hamuru yoğurup, kesip, içleyip yapma kısmına kadar tamam. Suyu da kaynattım, suya attığım hamurlar anında açıldı. İçler suyun içinde yüzüyor. Bir yandan eşimin kahkahaları.

Yine de süzdüm, servise hazırladım. O gün için iyi kötü yedik. Şimdi, eşim zaman zaman hatırlatır. Hani sen köyde bir şey pişirmiştin, neydi onun adı diye dalgasını geçer.

Bu gün ekşi mayalı ekmek yaptım, yorumlarını duysanız, çok gülerdiniz.

Kiraz ve sevoş beğendi.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025