agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni68Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-12-2013, 15:01   #1
Ağaçsever
 
Derya Hanim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2013
Şehir: Melbourne
Mesajlar: 78
Bende sizlerle bir dolma anisi paylasiyim, bu kadar okuduktan sonar galeyana geldim cunki. Yeni evlenmistim ve kaynanam koyune taziyeye gitmisti. Evde esim, kardesi ve ben variz e tabi bunlar aciktilar, bende yemek isinden cok anlamazdim. Bekarken temizligi ben yemegi annem yapardi o yuzden pisirebildigim tek sey makarnaydi.

Neyse esim makarna yapma 3 gundur makarna yiyoruz deyince kara lahana dolmasi yapayim dedim. Halam cok guzel yapardi bende oyle yapmak istedim. Hatirladigim kadariyla yapmaya giristim. Bir guzel kara lahanayi yapraklara ayirdim, hasladim ama o da ne benim kara lahanalarin rengi solmaya basladi.

Meger sarmalik kara lahana salataya konulan kara lahana degilmis. Hala anlatir gulerler

caucasus, Güler ve TRAKLI beğendi.
Derya Hanim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025