agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni71Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-12-2008, 11:43   #11
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Bazılarınızın evinde sebzeleri buharda pişirme tenceresi vardır. Olmayanlara kolaylık.

Bu süzgeç, paslanmaz çelikten yapılmış ve ayarlı. İçine oturtturacağınız tencere ebadına göre büyüyüp, küçülebiliyor.
Tencere içine suyu koyun. Bu süzgeçi de içine oturtun. Su süzgeçin ayaklarının altında kalsın. Buharda pişireceğiniz; kabak, fasülye, havuç, bürüksel lahanası vs.gibi sebzeleri dilimleyerek süzgeçe yerleştirin. Tencerenin kapağını kapatarak pişirin.
Bu sebzeleri, garni gibi de kullanabilirsiniz.

Name:  PC150024 (600 x 450).jpg
Views: 14278
Size:  42.4 KB
süzgeç kapalı durumda

Name:  PC150021 (600 x 450).jpg
Views: 12679
Size:  57.0 KB
süzgeç yarım açık

Name:  PC150020 (600 x 450).jpg
Views: 13107
Size:  64.9 KB
süzgeç tam açık

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025