![]() |
Nurcan Hanım, tek kelimeyle harika. Başlığa eklediğiniz için teşekkürler.:)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211286
A. Zinnia (Zinnia 'Magellan Orange') -- 1 B. Lamium maculatum -- 1 C. Pansy (Viola 'Panola Orange') -- 1 D. Rosemary (Rosmarinus officinalis) -- 1 E. Celosia 'Prestige Scarlet' -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211287
A. Bronze fennel (Foeniculum vulgare 'Rubrum') -- 2 B. Nasturtium (Tropaeoleum 'Scarlet Gleam') -- 4 C. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Tricolor') -- 1 D. Sage (Salvia officinalis) -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211288
A. Petunia 'Supertunia Royal Velvet' -- 4 B. Salvia guarantica 'Black and Blue' -- 2 C. Angelonia 'Serena Lavender' -- 2 D. Nierembergia 'Purple Robe' -- 6 E. Nemesia 'Blue Lagoon' -- 6 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211289
A. Zinnia haageana 'Persian Carpet' -- 2 B. Petunia 'Ultra Blue' -- 3 C. Coleus (Solenostemon 'Alabama Sunrise') -- 1 D. Spanish flag (Ipomoea lobata) -- 1 E. Vinca 'Illumination' -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211290
A. Calibrachoa Starlette Yellow -- 2 B. Coleus (Solenstemon 'Colleen') -- 1 C. Petunia 'Baby Compact Coral' -- 1 D. Daisy (Argyranthemum 'Madeira White') -- 1 E. Nicotiana 'Saratoga Deep Rose' -- 1 F. Coleus (Solenostemon 'Autumn') -- 1 G. Sanvitalia 'Sunbini' -- 1 H. Strawflower (Bracteantha 'Sundaze Flame') -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211291
A. New Guinea impatiens (Impatiens 'Sonic Red') -- 4 B. Croton (Codiaeum variegatum 'Petra') -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211292
A. Black-eyed Susan vine (Thunbergia alata 'Suzie hybrids') -- 2 B. Coleus (Solenostemon 'Goldie') -- 1 C. Lantana (Lantana 'Landmark Yellow') -- 1 D. Abutilon pictum 'Thompsonii' -- 4 E. Osteospermum 'Lemon Symphony' -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/bo...ergardens.html |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211296
A. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Margarita') -- 2 B. Gerbera 'Festival Semi Double Orange' -- 1 C. Gerbera 'Festival Yellow' -- 1 D. Pansy (Viola 'Majestic Giants Deep Blue') -- 3 E. Viola cornuta 'Velour Blue Dawn' -- 3 F. Grape hyacinth (Muscari armeniacum 'Cantab') -- 3 G. Geranium (Pelargonium 'Score Red') -- 2 H. Marigold (Tagetes patula 'Hero Gold') -- 1 I. Dracaena marginata -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/Re...erGardens.html |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211297
A. Sedge (Carex siderosticha 'Variegata') -- 2 B. Kale (Brassica oleracea 'Osaka') -- 2 C. Verbena 'Tuscany Violet with Eye' -- 2 D. Coral bells (Heuchera 'Pewter Moon') -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz.:)
Eklenti 211298 A. Coleus (Solenostemon 'Stained Glassworks Copper') -- 1 B. Lantana 'Dallas Red' -- 1 C. Bear grass (Xerophyllum tenax) -- 2 D. Coleus (Solenostemon 'True Red') -- 1 E. Coleus (Solenostemon 'Stained Glassworks Big Blond') -- 1 F. Licorice vine (Helichrysum petiolare) -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211299
A. Petunia 'Ruffle Pink' -- 2 B. Verbena 'Aztec Raspberry' -- 3 C. Coleus (Solenostemon 'Frilly Milly') -- 1 D. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Marguerite') -- 2 E. Angelonia 'Angelface White' -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211300
A. Bacopa (Sutera 'Bridal Bouquet') -- 4 B. Torenia 'Catalina Blue' -- 1 C. Calibrachoa 'Cabaret Purple' -- 2 D. Shrimp plant (Justicia brandegeana) -- 1 E. Heliotrope (Heliotropium 'Marine') -- 2 F. Daisy (Felicia 'Read's White') -- 2 G. Licorice vine (Helichrysum petiolare) -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211301
A. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Margarita') -- 2 B. Snapdragon (Antirrhinum 'Floral Showers Rose Pink') -- 2 C. Browallia 'Blue Bell' -- 1 D. Pentas 'Graffiti Pink' -- 1 E. Snapdragon (Antirrhinum 'Floral Showers Apricot') -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211302
A. Geranium (Pelargonium 'Orbit White') -- 1 B. Ivy (Hedera helix 'Glacier') -- 4 C. Bacopa (Sutera 'Snowstorm') -- 3 D. Impatiens 'Xtreme White' -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211303
A. Geranium (Pelargonium 'Bullseye Light Pink') -- 2 B. Petunia 'Supertunia Bermuda Beach' -- 1 C. Lobelia 'Riviera Blue Eyes' -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211304
A. Pansy (Viola 'Delta Beaconsfield') -- 3 B. Nasturtium (Tropaeolum 'Fordhook Favorites') -- 1 C. Lobelia 'Riviera Midnight Blue' -- 1 D. Dracaena marginata -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211305
A. Pansy (Viola 'Matrix' series) -- 3 B. Scented geranium (Pelargonium 'Rober's Lemon Rose') -- 1 C. Nasturtium (Tropaeolum 'Alaska') -- 2 D. Everbearing strawberry (Fragaria 'Ozark Beauty') -- 3 E. Bell pepper (Capsicum 'Purple Belle') -- 1 F. Johnny jump up (Viola tricolor) -- 3 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...xesforSun.html |
1 Eklenti(ler)
Biraz da askılılara bakalım.
Eklenti 211306 A. Calibrachoa 'Cabaret Purple' -- 2 B. Verbena 'Aztec Cherry Red' -- 1 C. Snapdragon (Antirrhinum 'Bells White') -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211307
A. Geranium (Pelargonium 'Designer Cherry') -- 1 B. Swan river daisy (Brachyscome iberidifolia 'Mini Yellow') -- 1 C. Nirembergia 'Purple Robe' -- 3 D. Marigold (Tagetes 'Lemon Gem') -- 3 E. Petunia 'Supercascade Rose' -- 1 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211308
A. Geranium (Pelargonium 'Designer Cherry') -- 1 B. Dracaena marginata -- 1 C. Lobelia 'Waterfall Blue' -- 4 D. Ivy (Hedera helix) -- 3 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211309
A. Osteospermum 'Serenity Sunburst' -- 3 B. Viola 'Sorbet Purple Duet' -- 4 C. Dianthus 'Cinnamon Red Hots' -- 2 http://www.blackrhinoservices.com/Cr...ngBaskets.html |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211310
A. Beefsteak plant (Iresine herbstii) -- 2 B. Taffeta plant (Hoffmannia ghiesbreghtii) -- 1 C. Dracaena 'Song of India' -- 2 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 211311
A. Canna 'Phasion' -- 1 B. Canna 'Tropicanna' -- 1 C. Caladium 'Florida Red Ruffles' 1 D. Geranium (Pelargonium 'Happy Thought') -- 1 E. Impatiens balsimina 'Ice' Series -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...enRecipes.html |
Ah Sevgili Zenfree, bu resimlerle bizi çıldıratacaksın, iyi ki akşam bilgisayarım yavaşlamışta bu senin gösterdiklerini görmemişim yoksa uykum kaçacaktı. Canım hepsi birbiriden güzel, inşallah bizde bu güzel uygulamaları yapmayı başarırız.
|
Açtığınız başlıkların müptelası olmaya başladık :))
Çoğu bitkiyi tanımasam da ufkumu genişletiyor. Teşekkür ederim. |
Lobelia her yere ne kadar yakışıyor değil mi? Benimkilerin hepsi öldü, bulursam hemen alacağım, geçen seneler denedim, başka çiçekler arasında bir kökü bile bütün saksının havasını değiştiriyor.
Bu arada, saksılar yine çok güzel. |
Alıntı:
Kafayı yeme noktası da cabası. Bu sabah rüyamda, çimlerin arasından sukulent yoluyordum da:p |
:))) Zenfree 'den borç alırsın .
Şaka bir yana , Cemo senin elinde bitki çeşitliliği çok .Bir arkana yaslanıp baksan... o bitkilerle ne arajmanlar yapılır .Olmadı yürüyüşlerini sıklaştırırsın.:)) |
Bitki sıkıntı değil de, saksı coğalsın istemiyorum. Olanları bir araya toparlamaya calışıyorum. Saksı cekiştirmekten yoruldum:(
Herşeyi bahceye dikmeye calışıyorum. Bahcede aranjman olacak artık:) Ama aklım hep bu başlıkta:)) Zenfree, batıracak benim ekonomiyi:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025