![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkürler sayın Nuri Mürvet; ben Bandırmalı olduğum için biraz sorun bu bana, ama teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Bu konuya bayağı bir taktım bu günlerde :D .
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Fagus Sylvatica
Biz çok uzun süreden beri takılı kaldık... Dumanlar çıkıyor. Yanmak üzereyiz...;) Su Bahçeleri Sade bir tasarım örneği... Eklenti 366982 Su Bahçeleri |
1 Eklenti(ler)
Su bahçeleri sayfasında yakışacağına inandığım tasarım ve uygulamasını yaptığımız fotoğrafı paylaşmak istiyorum.
Eklenti 368349 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Su Bahçeleri
2 Eklenti(ler)
Böyle uçuk şeyler üreten beyinleri seviyorum...
Eklenti 370147 Marjinal bir tasarım ve uygulama örneği... Eklenti 370146 Marjinal bir tasarım ve uygulama örneği... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu uygulamanın amacıda ilgi çekmek, şaşırtmak, ortama renk katmak için yapılan bir uygulama olmalı.... Enteresan olan arabaların yalnızca ön kısımlarının, doğal peyzaj içersine harika monte edilmiş olması... Gölet ve şelaleri arabanın kaputunun üzerinden akmasıda uçuk , güzel bir düşünce ve uygulama... Oto ön kaportalarının ortama montajı, bence mükemmel... Objeler ön plana çıkıyor, fakat arka plandaki peyzaj harika... Cesaret isteyen bir uygulama... Dediğiniz gibi uzun süre birlikte yaşamak sıradışı... |
Çok emek verilerek ve düşünülerek yapıldığı belli. Zaten başka türlü böyle bir yerleştirme vücuda getirmek imkansız. Ama beni ürpertti biraz yine de....
Gece görüntüsünü merak ettim ama. Nasıl ışıklandırılıyor acaba?? |
ahmeter
1 Eklenti(ler)
Bu sabah havuz başından GÜNAYDIN
|
Merhaba,
Süs havuzu uygulama detayları için aşağıdaki başlığa bakabilirsiniz: http://www.agaclar.net/forum/peyzaj-...nleme/3206.htm |
Hepsi de çok harikalar.Bende hep şuna inanmışımdır, suyun olduğu yerde hayatta vardır.Suyu çok severim, yazın tatile gittiğim zamanlarda bile denizden çıkmam. Su çevresindeki herşeye hayat veriyor.Bambaşka bir atmosfere çeviriyor.Benimde böyle bir bahçem olmasını çok isterim ama eldekilerle yetinmek zorundayım.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Işıklandırılmış fotoğrafları yok... Hay Allah... Bakın şimdi bende merak etmeye başladım... Eklenti 371585 |
Mesaj 75' deki fotoğraf : İşte benim bahçem... ;) (Allah söyletiyor diyelim ve evrene mesajımızı yollayalım. Niye olmasın, di mi ama ;) )
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Evrene mesajda, fazla aceleci davranmayalım...;) Örnekler çok fazla.... Su Bahçeleri Eklenti 371847 Su Bahçeleri |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Nuri bey hepsi mükemmel! İnsan bakarken kendinden geçiyor. :p
Sormak istiyorum; bunlardan bir veya birkaç tanesini uygulamak için en az kaç dönüm gerekiyor? :) |
Alıntı:
Dönüm, çok büyük bir alan... Su bahçesinin yapımı... Hayal gücüne ve birazda bütçeyle, doğrudan ilişkilidir. |
3 Eklenti(ler)
|
Bu görselleri bulup bulup koyuyorsunuz , aklım bunlarda kalıyor :(
Ya memleketi değişmeliyim :D Belki de bu şehri başka bir iklime taşımalıyım :) Siz beni sonunda çatlatacaksınız :D |
1 Eklenti(ler)
|
bahçeye ben de yapmalıyım diye iyiden iyiye düşünüyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
bu verdiğiniz örnek çok kolay gibi heleki yeni başlayanlar için.Ben bu tarz örneği geçmiş bir zamanda internette görmüştüm, ama malesef yapılış şeklini şimdi hatırlayamıyorum:( Ben bahçe katı olan evimin önüne minicik bir süs havuz yapma niyetindeyim. Kullanmak istediğim meteryal, büyükçe bir leğen olacak.Onun içine fışkıran suyu sağlayabilir miyim , bu konudaki bilginizden faydalanabilir miyim? Kış bahçesi olarak tasarladığım yerden vazgeçerek yere kum taş atarak üstünü bir güzel sıva çektirdik.Dünde bahçe taşını aldık inşallah hafta sonuna döşemesi biten kocaman bir veranda olacak.Verandadan sonra bir basamak boyu sonrası toprak alana giriliyor.Size bahsini ettiğim süs havuzunu verandanın bittiği yerden yaklaşık 2 veya 3 adım sonra kurmayı düşünüyorum.İnşallah resim yüklemeyi öğrendikten ve işlerimi kolayladıktan sonra buraya resimleri atacağim.Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler... |
3 Eklenti(ler)
İnternette su bahçelerine ait görüntüleri tararken ilginç bir uygulama ile karşılaştım. Tel kafes içine doldurulan taşları kullanarak şık bir havuz yapımı :
Hayal gücünün sınırı yok. çevresi birçok şekilde zenginleştirilebilir ;) Eklenti 391460 Eklenti 391461 Eklenti 391462 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025