![]() |
Dış taraftan, mermerin hemen altından ferforje ayaklar yaptırıp, monte edebilirsiniz, askılı saksılarınızı bu ayaklara takabilirsiniz. Bu ayakların üzerine ahşap ya da demir sacdan L (L 'yi yatık şekilde düşünün) şeklinde platform koyabilirsiniz. Böylece saksılarınızın önünde bariyer olacağından uçma tehlilesi ortadan kalkmış olur. Benim önerim bu:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çocukken kullandığımız akvaryumumuzun altlığı ferforjeyi annem saklıyormuş.
Saksılık olarak kullanayım dedim. Fikir versin diye çileklerim ve kekik saksısı ile poz verdi. |
|
Vallahi bravo Sn. Hakkı Şen, hem kullanışlı hem de ekonomik. İyi günlerde kullanın. :p
|
Teşekkür ederim sayın Andora. İnsanın kendi yaptıkları daha bir hoş görünüyor. Amatörce tabii.
|
3 Eklenti(ler)
evdeki heykeli çiçeklik olarak kulanmaya karar verdim. menekşeler için çok uygun.
Eklenti 208568 Eklenti 208569 Eklenti 208570 |
2 Eklenti(ler)
geçen sene kapadokyadan aldığım saksı. içinde kumkatım var, yaklaşık 15 litre seramik bir saksı.
Eklenti 208572 Eklenti 208573 |
4 Eklenti(ler)
babaannem den kalan küp tam difenbahyama uygun.
Eklenti 208577 Eklenti 208578 kırmızı menekşe saksısını migrostan aldım. mavi ve yeşilinide almıştım ama üzerindeki heykelcik sizlere ömür. Eklenti 208579 Eklenti 208580 |
|
Çok beğendim ,bana da fikir verdi.
Teşekkürler :) |
5 Eklenti(ler)
Netten alıntıdır...
|
5 Eklenti(ler)
Bu da "makreme ile uğraşamam" diyeler için pratik bir çözüm...
NETTEN ALITIDIR.. |
şu en son tembel işi saksı aksılığını en kısa zamanda deneyeceğim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Henüz Türkiye'ye gönderen yok. Arama motorlarına "Цветочники кованые подставки" yazarsanız ürün yelpazesini göreceksiniz. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Saksı
1 Eklenti(ler)
:confused:Eklenti 353499sıradışı küvet saksılar,bunlarda bonsai yetiştirsek nasıl olur acaba...?
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353502hakkını verelim çatı katında yaşayan balkonu olmayan,ufacık bir pencere ile yetinince insan herşeyi üretebiliyor...
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353511bir fayans,bir toprak saksı biraz boya bir çivi bittii sade ve şık.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353518Sonunda öğrendim,bu sanal saksı harekete duyarlı imiş sizinle konuşuyormuş...daha neler dediğinizi duyar gibiyim ..
|
1 Eklenti(ler)
Uyum ve ahenk önemli..İşte buna bir örnek..Simetri oluşturulmuş..Nasılda göze hitap ediyor..Birde saksıların gelişigüzel yerleştirildiğini düşünün?:cool:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353883orkide saksıları.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353884tuhaf bir saksı modeli..
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353891Sukkulentler için bir saksı modeli.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353892Buzdolabı için mıknatıslı minik saksılar.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353900hem mutfağınız için şık bir dekor,hemde taze baharatlarınız elinizin altında...
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 353901Çiçeksever robot..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025