![]() |
Merhaba sayın REKİD
Öncelikle ağaçlar net ailesine hoş geldiniz. Havuz şiltesi hakkında açtığınız başlığa altarnatif seçenek olarak paylaşımda bulundum. Yaptığımız göletlerin ebatları çok büyük değilse genelde betonu tercih ediyoruz. Filtre, kaya formlarını ve peyzaj düzenlemelerini daha iyi uygulayabiliyoruz.. |
Merhaba Sayın Nuri Murvet ve misafirleri;
Sabırsızlığımızın sonucu densizliğimizi hoş görün lütfen. Ne yapalım efendim, genler millet olarak var. Sizler sayesinde, böyle gelmiş böyle gider, dememeyi öğreneceğiz. Sabırlı olacağız inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sayın mrduran
Estağfurullah, beni mahçup ediyorsunuz. Sizin heyecanınız ve açık yürekliliğiniz paylaştığım sayfalara renk getiriyor. Varlığınızdan hoşnutuz, iyi ki varsınız, size çok teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama
8-10 gün sonra öncü çimler (Lolium perenne. Festuca rubra rubra.) çıkmaya başladılar. Eklenti 255936 Öncü ilk çimlerin çıkışı (Lolium perenne. Festuca rubra rubra.) Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
|
Dolu dolu bir başlık olmuş elinize ve emeğinize sağlık...
|
Alıntı:
Örnekteki peysaj işlemi yaklaşık olarak kaç TL ye mal oluyor? |
Merhaba sayın Gokkurt, pajero
Sayın pajero Merak ettiğiniz peyzaj uygulama maliyetini sizinle paylaşırsam, bu sayfanın paylaşım amacına ters düşerim... Uygulamasını yaptığımız bahçelerin, bahçe yaptıracak olan arkadaşlarımıza, konu ile ilgili fikir vermek amacıyla paylaştığım bahçelerdir. İlginize çok teşekkür ederim.... |
Nuri Bey,
Tasarımları gördükçe, bahçemi bozup yeniden düzenlemek için sonsuz bir istek duymaktayım. Neticede böyle bir şeyin olacağı ufukta gözüküyor. Kemal Beyi ikna çalışmalarına başlamalıyım. Muhalefeti sever ama, zor insan değildir hanımlara da sonsuz nezaketi vardır. saygılar.. |
Alıntı:
Sayın hozat Bence... Bahçenizin vaziyet planını hemen çıkartalım, şimdiden projeler üretmeye başlanmalı... Bahara ne kaldı ki... Saygı ve selamlarımı sunuyorum... |
Nuri bey bu resimdeki rankei taş fenerden bende bahçemde görmek istiyorum nasıl temin edebiliriz
|
Merhaba sayın arminaevleri hoşgeldiniz.
Büyük yapı marketlerin bahçe bölümünü takip edin bulunduruyorlar veya özel yapıda, formda doğal taş satan firmalar (Kemerburgaz)da bulabilirsiniz. |
Nuri Bey Bursada yaptığınız işler var mı?
|
Alıntı:
Merhaba sayın barba1981 hoşgeldiniz. Bursa ve Yalova'ya fidan almaya ve gezmeye sıkça gelirim... Firma ismimiz Nilüfer Peyzaj olduğundan internet üzerinden bahçe düzenleme talepleri geliyor fakat biz İstanbul'dayız cevabını alınca, haklı olarak kendi bölgesindeki peyzaj firmalarını tercih ediyorlar. Bir gün, Yeşil Bursa'mızda bahçe ve bahçeler yapmak nasip olur İnşallah.... Saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
Site ve apartman girişine, tasarım ve uygulamasını bodur çalı ve ibrelilerle yaptığımız, farklı bir dar alan çalışma örneği.... Eklenti 267176 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Alıntı:
Hocam o zaman ben çağırsam İzmir'ede uzak diye gelmezsiniz şimdi :confused: |
Merhaba sayın merlict hoşgeldiniz.
Uzun zaman oldu merhabanızı duymayalı, varlığınıza alışığız merak ediliyorsunuz. Güzel İzmir'imize ben gelemesemde, vekilim (Eşim) geliyor. Yılbaşı ertesi uzun süre göremediği akrabalarını ziyarete geldi, yağmur mevsimine denk geldi ama doyasıya gezmişler... Bakarsın ansızın kapını çalabilirim..! |
Alıntı:
|
Sayın merlict
Gönüller bir, karşılaşıp tanışırız, İnşallah... |
1 Eklenti(ler)
Site ve apartman girişine, tasarım ve uygulamasını bodur çalı ve ibrelilerle yaptığımız, farklı bir dar alan çalışma örneği.... Eklenti 267285 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
çok güzel bir tasarım olmuş elinize sağlık Nuri Hocam.
|
Merhaba sayın hozat
Sizlerle paylaştığım fotoğraflarda sonbaharın hüzünlü renkleri hakim, baharda yıllık çiçeklerin ekimleri ile renk cünbüşüne dönüşüyor. Baharda, bu renk armonisinin karşısına sandalye masayı koyup, hele birde çay eşliğinde olursa, saatlarce karşısından kalkamıyor insan... |
1 Eklenti(ler)
Site ve apartman girişine, tasarım ve uygulamasını bodur çalı ve ibrelilerle yaptığımız, farklı bir dar alan çalışma örneği.... Eklenti 267543 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Site ve apartman girişine, tasarım ve uygulamasını bodur çalı ve ibrelilerle yaptığımız, farklı bir dar alan çalışma örneği.... Eklenti 268269 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Sayın Nuri Murvet,
Uygulama çok şık olmuş. Ellerinize sağlık. Arkadaki beyaz çitlerin ana malzemesi nedir ? |
1 Eklenti(ler)
Sayın Nuri bey;),
Uygulamalarınızı ilgiye takip etmekteyim, bu denli işini severek ve benimseyerek yaptığınız tamamlamış olduğunuz eserlerden belli, bundan dolayı tebrikler. Benimde kendimce ankara da henüz inşaat halinde bir müstakilim var, çevre peyzajını eylül peyzaj adlı firma yapmıştı, lakin hoşumada gitmedi, sizinle iş yapmak isterim açıkcası Ankarada bu tarz çalışmalarınız oldumu acaba? |
Alıntı:
Bağlantı direkleri metal, çitler döküm formlu plastik malzemedir. |
Alıntı:
Merhaba sayın scuba06 hoşgeldiniz. İlgi ile takip ettiğiniz ve paylaşımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. Bizimle iş yapma istediğiniz, bizi gururlandırdı... Ankara'dan peyzaj uygulama teklifleri geldi fakat çalışma imkânımız olmadı, genelde büyük ölçekli projelere sıcak bakmıyorum, bahçe ve konut ölçeğindeki işleri yapmak bizi mutlu ediyor. Ekibimde bu ölçeklerdeki uygulamalarda başaralı, inandığımız ve kendimizi geliştirebileceğimiz işleri yapabilmek en büyük dileğimizdir. Nasip, bir gün başkent Ankara'mızda uygulamasını yaptığımız bahçe örneklerini bu sayfadan paylaşmak ne güzel olurdu... Saygı ve selamlarımla... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025