![]() |
1 Eklenti(ler)
Yabancı sitelerin birinde satılan bu kafes tablasının yapımı elinden iş gelenler için zor olmasa gerek.Eklenti 459309
Salatalık için kullanılan bu kafes hem hasatı kolaylaştırıyor hem de toprak kaynaklı hastalıkların engellenmesine yardımcı oluyormuş. Kafesin alt kısmındaki toprak alanda marul, ıspanak gibi yeşillikler yetiştirilebilir salatalığın büyümesiyle birlikte yeşillikler için yeterli gölge de sağlanmış olur gibi bir açıklama yapmışlar. |
Cok guzel bir konuymus bu. Tamamini bitirmedim. En kisa zamanda sindire sindire okunacak. Elinize saglik. Devami da gelir umarim.
|
Tüm paylaşımları dikkatle okudum gerekli notlarımı aldım resimlerimi kaydettim :)Benim gibi acemi ve meraklı bir kişinin işine yarayacak çok güzel paylaşımlar devamını bekliyoruz sevgiler beni bekleyen çok iş var sabırsızlanıyorum okudukça.
|
Bu konuya devam edecek kimse yok mu :( çok güzel bir başlıkmış.
|
Alıntı:
|
Soğuğa vı sıcağa karşı saksı kılıfı
1 Eklenti(ler)
Malum kış çok sert geçen bölgelerde kışa dayanıklı bitkiler bile saksıları plastik ve ince olduğu için bitkiyi koruyamıyor, kökleri donuyor ve kaybediyoruz.
Peki bu bölgelerden saksı kılıflarını deneyen oldu mu? Çok değerli dış mekan çiçekleri için düşünülemez mi? Kışın soğuktan yazın sıcaktan korur diye düşünüyorum. :o Benim sizler gibi güzel teras ve balkonum ve de bir birinden güzel çiçeklerim olsun kesinlikle ne yapar yapar alırım veya malzemesini alır döşemecilere özel olarak diktiririm. :D Çoğu bitkiler için üstüne gerek yok altını bezlesek yeterli olur sanırım. :o Eklenti 591388 "Donmaya Karşı Bitki Koruma Seti" olarak google de aratırsanız bulabiliyorsunuz. |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
süper bir yöntem
Eklenti 594864 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Elimde bolca palet ve makara olduğu için bahçeye düşündüklerimden :)
Eklenti 609041 Eklenti 609042 Eklenti 609043 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025