![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
selam arkadaslar yorumlari okudum ama benim derdime care olacak bir yorum göremedim benimde cimenlerin oyuk oyuk oldu cimenler kedilerin kakasindaki zehirli asitten dolayi kuruyor onca emek verdim tüm zevkim kaciyor lütven lütven rica benim problemimi cözecek yorum bekliyorum simdiden ellerinize saglik diyorum,saygilar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sayin tarabyali, benim bahceyede bi ara bir yabanci kedi dadanmisti zaman zaman belirli yeri oyup oyup kaciyordu, o beni fazla rahatsiz etmiyordu, alip atiyordum. Fakat bi ara ishal olmustu sanirim, benim duvar kenarindaki cam agaclarina da pisligini yapip gidince, agaclarin alt yapraklari kararmisti. Yarim kilo kadar kara biber serpistirdim bahcemin kenarlarina, agaclarin altina, cimlere ve agaclarima da zarar vermedi, 6 aydir da kedi pisligi görümüyorum, sizede tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
...Sormak istediğim, karabiberi ne formda kulandığınız; Toz mu tane mi ??? Biraz detay lütfen.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Vallahi bende kedi köpek cok severim fakat is yeni dösenmis cimene gelince malesef bunlari uzaklastirmakta fayda var . Benim evin etrafi bos arazi oldugu icin icim rahat bu konuda ).Kara biberi toz haliyle bolcana gezindigi ve pisledigi yerlere kulandim. Bu arada yagmur yagarsa ****** birkez daha kulanmakta fayda var. Nette okudugum bu kedilere zarar vermiyormus sadece biber kokusundan hoslanmiyorlarmis bu yüzden de kendilerine baska yer aramaya basliyorlarmis. Umarim sizlerede yardimci olur. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2020
|
Alıntı:
Sizin tavsiyeniz ile hemen kararbiber serpeceğim gidince ama hava sartları malum sürekli yağmur, yağıyor yağmur yağdıkça yenilemek gerekir mi? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Alıntı: