![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2007
|
Avluma yapacağım şelale için resimlerden örneklere ihtiyacım var yardım eder misiniz?
arkadaşlar bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
enkısa zamanda resimleri göndereceğim teşekkürler emre bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Nalan hanim yapacaginiz selale duzenlemesinde size basarilar dilerim. Bu arada yeteneklerinizden bahsetmeniz iyi oldu. Emeklisiniz bol vaktiniz olabilecegini de dusunuyorum. Sizi bonsai forumuna da bekliyoruz. Yep yeni bir sanat dalina yelken acmayi ve bir omur surecek bir yolculuga ne dersiniz? Bu yolculuk sirasinda elde edeceginiz boy, boy bonsailerinizi de gizli cennetinizin bir kosesine dizersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
ali bey ilginize ve şu ana kadar okuduğum ve herbirinden bilgiler edindiğim diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum resimler harika benim şelale yapacağım avlu duvarının yüksekliği 3 metre buna uygun sessiz bir motorda temin ettim yapış teniği olarakta tel,bayaz çimento.mermer tozu,üstübü gibi malzemelerden yararlanmayı düşünüyorum resim yeteneğimde doğal kaya görüntüsü yaratmakta bana yardımcı olacak sanırım. işe başlamadan önce planımı iyi yapıp gizli cennetimi yaratmak istiyorum gizli cennet dememdeki amaç bu avlanun yoldan aşağı kotta olması sadece tavan kısmından ışık alıyor buna rağmen çok ğüzel çiçeklerim var fazla güneş istemeyen türler burası aynı zamanda benim atölye olarak kullandığım resim ve hobi çalışmalarımı yaptığım yer su sesi gibi güzel bir müziğin eşliğinde çalışmalarımın ve yaratıcılığımın artacağına inanıyor katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|