![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2012
|
Sayın Ahmeter, havuzlar arasında bağlantı var mı? Aynı su devirdaim oluyor galiba. Benim de şelaleli küçük bir havuzum var. 8 sene önce amatörce kurmuştum. Sizin havuzu görünce bayıldım. Hem koi hem su bitkileri için güzel fikir. Bayıldım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İyi akşamlar
Tekstil mühendisi ve Bursa okuyunça meraklandım 50 senelik işim Havuz ve balıklar terapi için süper hele bu günlerde Aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2012
|
Alıntı:
Hafta sonu diktiğim fidelerle havuzumun son hali görseldeki gibidir. Başlarken koi ve nilüfer hayalim vardı ama Bauhaustan aldığım hazır havuz biraz küçük kaldı. Ben de 8 senedir sadece su sesi ile yetiniyorum. Sizin bahçenizi takip ederken süs havuzları başlığında buldum kendimi ve havuzunuza bayıldım. 3 ayrı havuzdan oluştuğunu söylemişsiniz, acaba ben de kendi havuzuma böyle ilave yaparak daha kolay büyütebilir miyim diye düşündüm. Öncelikle bahsettiğiniz 3 havuz arasında su geçişi var mı yoksa birbirlerinden bağımsızlar mı? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın Bende 3 havuz yan yana bir tanesi hazır Bahausdan ,diğeri su bidonu ve en sonunçu plastik kumaş Hepsinin işlemleri ayrı ayrı derin su bitkileri ,ve derin olmıyanlar ve balıklar Balıkları bilhassa koileri kediler ,ve kargalara karşı önlem şart Benım havuzlar 40 senelik bir merak Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Havuzu güzel gösteren bitkiler ve onlara ait bilgiler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Küçük bir havuz yaptım. ALtına plastik örtü ile kapladım. Etrafını taşlarla süslemeye çalıştım. Günlerdir işi gücü bıraktım bu sayfalardaki tüm yorumları okudum. Burada yapılan tüm paylaşımlar çok değerli. Sizin havuzlarınızı ve öezllikle bitkilerle oluşturduğunuz bu cennet gibi ortamınızı çok beğendim. Tabi sizlerin avantajı sıcak bir iklimde yaşıyor olmanız. Bakalım bende Erzurum şartlarında elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım. Şu an bahçemin fotoğrafını ekleyemiyorum çünkü fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı. Birde bu kadar güzel bahçelerin yanında benimkisi sönük kalır. Sizlere bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
|
|