![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın Limon_sever; Geçen yıl bir çiçekçide iki çeşit sedum görmüştüm. İlk hallerini bildiğim için bir çeşidinin o kadar uzadığına şaşırmıştım. Tanıdık olduğu için uzayan kısımlarından almıştım. Aynı bitkiyi Loveforlife arkadaşımızda da daha sonra görmüştüm. İstediğiniz gibi uzayan benim aldığım birkaç gündür çiçekli ve soğuğa dayanıklı bir tür. Bulabilirseniz çok kısa zamanda çoğalıp uzuyor. Buraya gelen tanıdığınız var ise bir miktar verebilirim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında komşumuzda tam istediğim gibi bir sarkan çiçek var. Ama istemeye çekiniyorum. Şimdilik böyle dursun bakalım. Çiçekçiye sorduğumda, 1-2 ay içinde ithal sarkan çiçeklerin geleceğini söyledi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Son görseller... ![]() Bu çiçeğin ismini öğrenmeye çalışacağım. Çok yıllıktır inşallah. ![]() Sarkmaya meyilli... ![]() 4 çeşit çok yıllık kekiğim var, koleksiyonum olacak bu gidişle... ![]() Gazanya açtı. Çok güzel bir çiçekmiş. Çiçekçide akşam üstü, kapalıydı. Bugünde akşam üstü, kapandı. Açılıp kapanıyor sanırım. ![]() Bitkiler serpilip büyüyünceye kadar bir süre ara vereceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|