![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Sn YeniGine O kütükleri işlemiye kalkan önce oymaçılık bilmesi gerekiyor.O işde sanıldığı kadar kolay değil.Yani vernikliyerek iki bıçak darbesi bir yarası ile o iş olmaz. En iyisi basit yöntemle benim yaptığım gibi yap demiyorum.Sizin bileçeğiniz veya tercihiniz.. Düzenleyen hk50 : 12-09-2012 saat 14:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz; bu iki kütüğü nasıl değerlendirebilirim diye kara kara düşünürken; vermiş olduğunuz adresi görünce, biran keşke daha çok kütüğüm olsa imiş diye düşündüm gerçekten. Sağoool. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cymbelina teşekkür ediyorum; kütükler hâlâ duruyorlar, baharı bekliyorum. İnşallah bahar gelince bahçede yerlerini alacaklar, inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2013
|
rustic mobilya düzenine uygun kütüklerle çeşitli sehpalarda elde edebilirsiniz netten bir kaç örnek resim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2013
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
3 tanesini yanyana koyup orta kısmındaki üçgen boşluğa toprak doldurulamazmı ve üçgen boşluğun üzerine çiçek ekebilinir ve yanlardan aşağı doğru birleşme yerlerine ufak çiçek fidelerini duvara eker gibi ekilemezmi. Ayrıca kütükleri merkez alarak etrafınada çiçeklerle hoşluk katılamazmı. Tepedeki çiçekler 3 tomruğun arasında yukarıdan aşağı yan ekilen çiçekler ve yerdeki çiçekler gelişince aradan sadece tomruk parçası gözükürse hoş bir görüntü olmazmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
YeniGine kütükleri nasıl değerlendirdiniz, merak ettim. Benim elimde de var bir kaç tane. Galiba sadece bahçede üzerine oturmak için kullanacağım ben. Verilen örnekler çok güzel ama el becerisi istiyor, alet edevat istiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2015
|
Çeşme olarak kullanilan bir kaç örnek görmüştüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-03-2015
|
elinizdeki kutuklarin bir tanesini parcalamayi dusunurseniz bahcenin bir kosesine aromatik spiral insa etmede kullanabilirsiniz, Doğayı Keşfederken: Spiral aromatik bitkiler bahcesi yapimi bu ustteki linkte bir ornegi var taslarla yapilmis olan, ben bir belgesel izledim gecen gun, orada bu spiralin ayrimini agac parcalariyla yapiliyordu, sizde kutugu en azindan bir marangoza kabaca parcalar halinde kestirirseniz, hem guzel gorunen, hem fonksiyonel olan mini bir bahce elde etmis olursunuz, bahcenizin icinde bir bahceniz daha olur. ![]() siz kaya bahcelerinden bahsedince aklima geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|