![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Alıntı:
![]() Üstten 4.ev benim hani çatısı olmayan.Özellikle öyle yaptırdım anacım,yoksa nasıl sulansın bunca bitki.Çıkıyorum çatıya elimde hortum,bir güzel suluyorum.Tabii bayaa bir zaman alıyor.Adam tutmadım beceremez az sular ,çok sular Bellimi olur ![]() O meşhuuuuur İngiliz Bahçelerini gördük.Hııh bizimkilerin eline su bilem dökemez.Oohhh söylemedik Camilla 'ya da bitkilerle ilgili hiç bir püf noktayı ,kıskançlıktan çatııır çatır çatlasın. Sırnaşık şeyy ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Zaten evleri çiçekle donatabilmek için nerelerde ev aradık hatırlasana En sonunda taa İtalya'nın güneyinde bir sahil kasabasında kooperatife girdik hep beraber Ama emeklerimize de değdi. Saksıları sulamak da ayrı bir dert, evet, ama biz de Sayın Mete Tiren'in anlattığı gibi üstten çıkıp suluyoruz, artık denk geldiği kadarıyla ![]() Hangi resim sizin ev? O benimki olmasın?? ![]() Ama evlerimiz hemen hemen aynı zaten. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Birkaç resim daha Millet bizim evlerin methini duyup tur düzenliyordu ![]() Diğer albümlerden de yarin filan eklerim ![]() Düzenleyen Cymbelina : 04-06-2012 saat 19:56 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili Cymbelina Son mesajınızdaki ilk fotoğrafa bayıldım. N'olur o benim olsun. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |