![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-11-2011
|
Bende İzmirde arıyorum üzeri kumlu olan özellikle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın REKİD, yüksek bahçe Yapacağınız göletin boyutunu bilmiyorum fakat çözüm olarak Havuz brandası ( Liner ) bulamazsanız, Tır brandası da kullanabilirsiniz. Fiyat olarak aşağı yukarı aynıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-11-2011
|
Havuz şiltesi veya brandası ararken ararken en sonunda buldum GÖLET LİNER İ BURSA FİRMASI sipariş vermeyi düşünüyorum,yapacağım 8x4mt 1,50mt derinliğindeki havuzumu komple kaplatmayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilirmiyim.Göletin içinde balık besleyeceğim.Nuri MÜRVET ne dersiniz,olurmu acaba?Site adresi http://www.lineflex.com Fikirlerinizi acele bekliyorum tşklr......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın REKİD Karar tamamen sizin, yapacağınız göletin kullanım amacı balık beslemekse derinlik ideâl dir.. Yapmayı düşündüğünüz göletin size maliyetini hesaplayalım. 8x4mt 1,50mt derinliğindeki yapacağınız havuza 74 m2 branda gereklidir. Sizin baktığınız, incelediğiniz ürünün (mebranın) genişliği azami 190cm deniyor. Mebran altına sereceğiniz örtü maliyeti, mebran yapıştırma işçilik maliyeti, gölet kazma hafriyat işçiliğini, hafriyat işleminde 46m3 toprak çıkacak bunun uzaklaştırılmasının maliyetini iyice hesaplayın, birde ekstra giderler çıkacaktır bunu da toplam gider maliyetine %20 daha ilave edin sizin için uygunsa hemen başlayın... Not. Filtre ve devir daim pompasına ihtiyaç olacaksa maliyete ilave edilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Fabrikayla görüştüm epdm membran m2 si 13tl,alt keçe m2 si 3tl 74x13=962tl 74x3=222 1184 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Harfiyat kepçenin saati 80tl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Tahminim bana 1500tl tutar,devir daim pompalarım var çıkan toprağıda bahçeye dağıtacağım,sizce değermi! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|