![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benim set de gölge, yazın hiç esmeyen günde bile orası serin. Ortadaki setin orta kısmındaki bitkileri başka yere aldım, bu sene olmasa bile seneye belki bir şey yapacağım. Eski fotoğrafı. Her setin yanında sahanlık var, böylece sete giriş kolay oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, (uzun aradan sonra merhaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çekirdek, öncelikle özledim seni. ![]() Daha yapmadık, İstanbul hep yağışlı olunca bina dış cephesi işleri umduğumuzdan fazla uzadı. Bu hafta sonuna kadar cephe işi bitecek gibi görünüyor. İskele sökülür sökülmez merdiven işine girişeceğiz. Ama en kullanışlı şekle karar verdik. Sonra fotoğraflarla anlatınca daha anlaşılır olacak. Amaç üst bahçede oturma alanı yaratırken, alt bahçeden yer çalmamak. Merdiveni, ilk sayfadaki fotoğraflardaki gibi geniş geniş indirecek olursam zaten küçük olan bahçemin yarısı gidecek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O nedenle bu güler ablanın elinden bir şey kurtulmaz yeterki kafasına koysun taştan adam diker inanki. ![]() Sevgili çekirdek hoş geldin, kendini çok özletiyorsun bak, işlerinin yoğun olduğunu biliyorum ama arasıra bir ceee yi bizlerden esirgeme, yoksa mordoğana gelirim bütün çiçeklerini yolarım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|