agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni1577Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-04-2011, 20:19   #10
Ağaç Dostu

trida's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2009
Galeri: 10
Sn.Nuri Murvet,
uzun bir aradan sonra döndüğüm sitemizdeki paylaşımlarınızı tek tek okudum, inceledim. Gerçekten çok güzel ve değerli olan çalışmalarınızı , fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Bir konuda fikrinizi rica edeceğim. Aşağıdaki bağlantıda yer alan bahçemiz Kastamonu'da ve bu yaz başı taş döşemesini yaptırmayı planlıyoruz. Bir kaç araştırma sonrası şu anda küp taş ağırlıklı gözüküyor. Bahçe girişinden garaja kadar devam etmesi ve tabi ki kapı girişine de uzanması istiyoruz. 3.fotoğraftaki otların hizasından itibaren toprak yığının olduğu kısımda görünen balkon altı sütununun iç duvarı genişliğinde olması gerekiyor ki araba dönüşü için manevra yeri kalsın. Aşağıda göstermeye çalıştım. Uzun giriş kısmı sadece lastiklerin geçeceği arası çim-çiçek için boşluk bırakılsa, uygulama sonrası sıkıntı yaşarmıyız kestiremiyorum açıkçası.

Sizin bakış açınızı ve görüşlerinizi öğrenebilmeyi çok isterim. Öncelikle taş seçimi ve uygulama şekli ile ilgili. Çok taş taş olsun istemiyorum etraf. Ancak bol yağış alan bir bölge olduğundan zemin ile ilgili sıkıntılara göre seçim ve uygulama yapmak gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler.

http://www.agaclar.net/forum/showthr...642#post504642

Eklenen Resimler

trida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025