![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın sapinuva hoş geldiniz. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları, merdiven örnekleri, simetri yontma taş duvar örneği ![]() Doğal taşlardan yürüme yolları, merdivenler, simetri yontma taş duvar örneği Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları, merdiven örnekleri, simetri yontma taş duvar örneği ![]() Doğal taşlardan yürüme yolları, merdivenler, simetri yontma taş duvar örneği Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir iniş. Merdiven, duvarlar, kapı çok uyumlu. Aydınlatması bile özenle genel atmosfere uyumlu seçilmiş. Merak etim, bu duvar istinad duvarı mıdır ve kapı nereye açılıyor? Ardiye, garaj, veya benim düşünemediğim başka birşey ?? Burası herhalde üst bahçenin altı oluyor diye düşünüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sayın Eser İlhan Bu kapı fotoğrafını paylaştığım yüzme havuzunun filtre ve sirkülasyon motorlarının bulunduğu odadır. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde Yüzme havuzu ![]() Genel peyzaj görüntüsü Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Düzenleyen Nuri Murvet : 20-04-2011 saat 20:36 Neden: fotoğraf ilave |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|