![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın livadi Bu bahçede de çok emeğimiz vardır. Peyzaj olarak örnek olabilecek bahçe özelliğinde idi.? Neden böyle konuşuyorum, peyzaj uygulamalarımızdan sonra bakım kısmına girmiyoruz. Yılda bir veya iki kere genel bakım için gidiliyordu... Ziyaret haricinde bakım için uzun bir süre oldu gidilmedi.. Bizim kurduğumuz bahçelerde, güzel uygulamalar çıkartıyoruz. Sonradan bakım eksikliği yüzünden malesef, bahçeler hep geriye gidiyor. Bunun sebepleri hep bilinen, şeyler kaliteli eleman eksikliği...! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Bahsettiğiniz yer burası değil, bu bahçe İstanbul - Silivri'de köklü ve saygın bir ailenin özel bahçesi, çiftliği bahçe gezisi için randevu alınarak ziyaret edilebiliyor. Gezilmesi gereken bahçe özelliğindedir. Bahçede bitki tür açısından o kadar zengin değil, fakat peyzaj uygulamaları ve bahçede bulunan hayvanlar harikadır. Evet konuyu anlatırken atladığım bir konuda botanik serasıdır. Buranın kurulumuda bize nasip olmuştu...! Düzenleyen Nuri Murvet : 21-10-2010 saat 17:32 Neden: harf eksikliği |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Darıca hayvanat bahçesi dediniz yüreğim cız etti. Bu bahçede de büyük sorunlar var. Sorunları ile de, inadına güzel bir bahçe ben çok seviyorum. Yılda en az bir kere ziyaret etmeye çalışıyorum. Yönetimler, ne yazık ki olmadık şeylere korkunç paralar harcarlar, bu cennet köşede parasızlık ve imkansızlıklar yüzünden olmadık insanların eline bakar, yazık çok yazık...! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
![]() Zihniyet ve tabii ki öncelikler sırası değişmedikçe korkarım ki içimiz, daha çok ciz edeceğe benzer. |
|
|
|
|
![]() |
|
|