![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
İlk resiimdeki yarı gölge ortam, tam bana göre... Herşey çok güzel.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın alper Bahçe aydınlatma sistemleri kuruyoruz. Kurduktan sonra da test ediyoruz. Fotoğraflamayı unutuyoruz. Önemli bir eksiğimizi dile getirdiniz. Arşivimde var ama bizim uygulama yaptığımız bahçelerin değil, bunları paylaşmak istemiyorum. Bu eksiğimizi en kısa sürede kapatacağım..! Kaya bahçesinin yapım aşamaları var. Yapım aşmaları sıkıcı olur diye paylaşmıyorum. Paylaşımlarımı takip edip ilgilendiğin içinde, teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın livadi, merhaba Güneşli alanlara geçtik, bu çalışmalarımızda örnek olacak güzellikte, bu bölümleri de seveceğinizde eminim... Şimdi sola dönüyoruz, kaya bahçelerine ben bir şey söylemiyorum, bu ortama dikkatli bakıp incelemek lazım.. ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
devam ediyoruz. Bu uygulaması yapılan peyzaj ve kaya bahçeleri 3 yıl evvel yapıldı. Bu bahçenin bakım işlerini biz yapmıyoruz. Kaya bahçesindeki bitki formları, budama eksikliğinden dolayı biraz büyük, bu doğal görüntüleri de çok hoş..! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın livadi Bilgisayarımdaki arıza nedeni ile, size cevap veremedim..! Evet doğal bir görüntü yakalanmış, bu sonbahar çalıları biraz form budaması yapılırsa, kullanılan kayalarında o doğal güzellikteki yerini alsınlar. Kaldığımız yerden devam edelim, herhalde kapı girişlerinden bahsediyorduk. Başlıyoruz..! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
![]() |
|
|