![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
... allah derim.Sucul bitkiler, havuz balığı çiftliği, sürü sürü koi'ler, inanılmaz. Kendi adıma sabırsızlıkla bekliyorum. Uzun zaman uğraştığım akvaryumlarım ve balıklarımla birçok istediğim olmuştu ama bir türlü isteklerime cevap alamamıştım.Bitki bulmak için İzmirin altını üstüne getirdiğimde bana afedersiniz "bön bön" bakan akvaryumcuları sizle tanıştırmak isterdim.Aradığımda java moss'tu. Dün dediğimi yine tekrarlıyorum, sizi o zamanlar tanısaydım kesin idolüm olurdunuz.Sizle ücret almadan bile çalışırdım, karın tokluğuna ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın nurcanaybay, merlict anlaşıldığına göre başlığı açmamız lazım her halde.! İllerleyen zaman içersinde konuştuklarımızın hepsini yaparız, biraz daha zaman var sucul bitkilerimiz şu an üretim havuzlarına dikimini yaptık, nisan ve mayıs aylarında üretime başlanacak, acilen sera yapmamız lazım, tropikâl sucul bitkilerimiz var. Victoria amozinaca ve Lotus (Nelumbo ) göletlerini de yapacağız.Yapılacak çok iş var. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama, devam ediyoruz. Sayın merlict sizi gönüllüler bölümüne kayıt ettim, sihirli kelimeler kullanıyorsunuz. (ücret almadan bile çalışırdım, karın tokluğuna ). Saygılarımla... ![]() Peyzaj, dere yatakları ve köprüler |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() (ne çektimse hep dilimden çektim yıllarca ) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(söylemesi ayıptır, biz İzmirin göbeğinde, Göztepede oturuyoruz birşeyden haberimiz yok, ama siz taa memleketin bi ucunda herşeyden haberiniz var, helal olsun) Mehmet |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|